Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Gocce Magiche Protectores Spf 50
Gocce Magiche Protectores Spf 50
Gocce Magiche Protectores Spf 50
Gocce Magiche Protectores Spf 50
Gocce Magiche Protectores Spf 50

Gocce Magiche Protectores Spf 50

30 ML 100 ml / 104.00€
-20% T'ESTALVIES -7,80 €
39,00 € 31,20 €
31,20 € -20%
31,20 €
100 ml / 104.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,47€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Collistar Gocce Magiche Protectors Spf 50. Un nou pas de la rutina de bellesa, amb una fórmula innovadora, indispensable per als que busquin prevenir els signes de l'envelliment i les taques cutànies: la PROTECCIÓ DIÀRIA és ara el primer gest antiedat.

Conté SMART SUN PROTECTION, l'innovador sistema de filtres pro-Vitamina D: activa la vitamina de la salut i atura únicament la radiació perjudicial, potenciant els beneficis de la llum al benestar i la bellesa de la pell.

Protegeix la pell de les zones exposades durant tot l'any (rostre, coll escot i mans) de l'estrès ambiental, la contaminació, la radiació UVA/UVB i IR, i la llum blava, tots factors responsables de l'envelliment cutani i de la aparició de discromies.

La fórmula està enriquida amb niacinamida, d'acció antienvelliment i il·luminadora, i amb aigua d'arròs italià hiperfermentat, un actiu italià sostenible especial d'acció homogeneïtzadora i antioxidant.

La seva textura màgica és extremadament lleugera i fluida, ultrasensorial, s'estén fàcilment i es fon amb la pell, creant també una capa perfecta com a base de maquillatge.

Resultats: EFICÀCIA CLÍNICAMENT DEMOSTRADA. Protecció davant dels danys de l'exposició solar a la ciutat, reducció de les discromies i efecte il·luminador. Resistent a la transpiració, fins i tot durant lactivitat esportiva.

*Níquel <0,0001%

EAN13
8015150235006
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Lluminositat
Protecció
Protecció solar
SPF 50
Format
Comptagotes

AGITAR ABANS D'UTILITZAR. Prengui unes gotes amb el comptagotes i apliqui a la cara, coll-escot i mans després de la rutina diària de cura de la pell (no barregi amb altres tractaments). Posteriorment, apliqui el maquillatge.

El nostre clàssic comptagotes permet dosificar correctament la quantitat de producte que es vol aplicar i modular-ne l'efecte.

No requereix una nova aplicació del producte al llarg del dia (llevat de mullar-se o la pràctica d'esports aquàtics).

AQUA, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, C15-19 ALKANE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ARGININE, PENTYLENE GLYCOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, LAUROYL LYSINE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, NIACINAMIDE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL (NANO), PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, ACRYLATES/C12-22 ALKYL METHACRYLATE COPOLYMER, 1,2-HEXANEDIOL, HYDROXYACETOPHENONE, POLYGLYCERYL-4 STEARATE, CETYL PHOSPHATE, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CHLORPHENESIN, DECYL GLUCOSIDE, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, CARBOMER, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, COCO-GLUCOSIDE, LECITHIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE, ORYZA SATIVA EXTRACT, ECTOIN, PROPYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, SACCHAROMYCES FERMENT LYSATE FILTRATE, XANTHAN GUM, BUTYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, CANOLA OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM BENZOATE, BENZYL BENZOATE, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, POTASSIUM SORBATE, DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT, DAUCUS CAROTA SATIVA SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, BETA-CAROTENE, DNA, HEXAMETHYLINDANOPYRAN, JUNIPERUS VIRGINIANA OIL