Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Gocce Magiche Autobronzejadores Rostre
Gocce Magiche Autobronzejadores Rostre
Gocce Magiche Autobronzejadores Rostre
Gocce Magiche Autobronzejadores Rostre

Gocce Magiche Autobronzejadores Rostre

30 ML 100 ml / 101.33€
-20% T'ESTALVIES -7,60 €
38,00 € 30,40 €
30,40 € -20%
30,40 €
100 ml / 101.33€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,46€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Collistar Gocce Magiche Autobronzejadores Rostre.

Només amb unes quantes gotes i, com per art de màgia, la pell adquireix immediatament un color daurat que, en menys d'una hora, es transforma en un bronzejat intens i lluminós, igual que després d'un dia de platja o d'una sessió de raigs UVA.

Tot plegat gràcies a una fórmula exclusiva que combina l'extracte de closca de nou amb l'innovador DHA Rapid, una molècula autobronzejadora de nova generació que redueix a la meitat els temps de coloració de la pell.

Resultat ràpid, natural i uniforme, sense risc d'antestètiques taques.

Però això no és tot, perquè aquest màgic “concentrat solar” també exhibeix un poder hidratant i antienvelliment excepcional gràcies a la presència de la vitamina E i d'un derivat biotecnològic del blat de moro, que envolta la pell en una pel·lícula hidratant invisible de llarga durada.

Lleuger, sedós i delicadament perfumat, el concentrat s'estén fàcilment i s'absorbeix immediatament, deixant la pell suau i llisa.

EAN13
8015150261166
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Edat
Hidratació
Lluminositat
Suavitat
Taques
Uniformitat
Format
Comptagotes

Aplicar unes gotes del producte sobre el rostre, el coll i l'escot nets i secs.

Renteu-vos les mans després de l'ús.

Per a un resultat òptim, utilitzar Gel-Scrub Màgic Rostre abans de laplicació.

Per a un efecte més soft, afegiu unes gotes del producte a la crema de rostre diària.

AQUA, GLYCERIN, DIHYDROXYACETONE, BUTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT., PHENOXYETHANOL, BIOSACCHARIDE GUM-1, XANTHAN GUM, PPG-26-BUTETH-26, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHERYL ACETATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TROXERUTIN, PARFUM, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, ARACHIS HYPOGAEA OIL, JUGLANS REGIA SHELL EXTRACT, ZEA MAYS GERM OIL, MALTODEXTRIN, ETHYLPARABEN, METHYLPARABEN, BENZOPHENONE-4, TETRASODIUM EDTA, BHT, PROPYL GALLATE, CI 42090, CI 28440, CI 19140, CI 16035, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, ACETYL CEDRENE, CITRUS AURANTIUM PEEL OIL, GERANYL ACETATE, HEXAMETHYLINDANOPYRAN, TERPINEOL