Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Spray 360° Autobronzejador Cos
Spray 360° Autobronzejador Cos

Spray 360° Autobronzejador Cos

150 ML 100 ml / 19.20€
-20% T'ESTALVIES -7,20 €
36,00 € 28,80 €
28,80 € -20%
28,80 €
100 ml / 19.20€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,43€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Collistar Spray 360° Autobronzejador Cos. Un esprai innovador que, en vaporitzar-se en totes les posicions, permet distribuir el producte de forma homogènia a les zones més difícils d'assolir (com l'esquena i la part posterior de les cames).

És increïble el ràpid i bé que s'aplica, afavorint un bronzejat perfecte a tot el cos. Proporciona un bronzejat lluminós i, gràcies a la presència de la vitamina E, també exerceix una extraordinària acció hidratant, protectora i antienvelliment.

Per tenir-lo sempre a mà, ja que és un cosmètic ideal durant tot l´any. Perfecte a l'hivern per tornar la lluminositat i el color a la pell asfixiada per les peces d'abric, i insubstituïble a la primavera ia l'estiu, tant abans com després de les vacances, per intensificar i perllongar el bronzejat solar.

Lleuger i superpràctic, s'aplica en pocs instants i s'absorbeix immediatament, cosa que permet vestir-se de seguida després del seu ús.

Tot i ser un esprai, és ecològic. Es presenta en un pot dalumini amb aire comprimit, sense gasos contaminants.

EAN13
8015150261142
Quantitat
150 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Hidratació
Lluminositat
Protecció
Format
Esprai

Aplicar 2-3 cops per setmana. Utilitzeu abans de l'aplicació un producte exfoliant, com Talasso-Scrub. Rentar-se les mans després dutilitzar.

ALCOHOL DENAT., AQUA, BUTYLENE GLYCOL, PPG-15 STEARYL ETHER, C12-13 ALKYL LACTATE, DIHYDROXYACETONE, DIPROPYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, PARFUM, TOCOPHERYL ACETATE, POTASSIUM HYDROXIDE, BHT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL