Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Talasso-Scrub Antiedat Exfoliant Corporal
Talasso-Scrub Antiedat Exfoliant Corporal
Talasso-Scrub Antiedat Exfoliant Corporal
Talasso-Scrub Antiedat Exfoliant Corporal
Talasso-Scrub Antiedat Exfoliant Corporal

Talasso-Scrub Antiedat Exfoliant Corporal

700 G 100 g / 5.71€
-20% T'ESTALVIES -10,00 €
50,00 € 40,00 €
40,00 € -20%
40,00 €
100 g / 5.71€
Darreres unitats en inventari
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,60€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Collistar Talasso-Scrub Antiedat Exfoliant Corporal. Una especialitat regenerativa que, gràcies als beneficis de la teràpia amb cítrics, fa quatre accions que ajuden a mantenir el cos sempre jove.

Exfoliant – renovació: les sals marines acceleren el procés de regeneració cel·lular cutània.

Antiradicals lliures - aclarit: els cítrics, rics en àcids alfa hidròxids, flavonoides i vitamina C, combaten l'envelliment cutani i prevenen l'aparició de taques.

Regenerant – antienvelliment: l'extraordinari complex L22 revitalitza els teixits i ajuda a reconstituir l'equilibri hidrolipídic propi de pell jove.

Revitalitzant: els olis essencials dels cítrics i el taronger revitalitzen la pell i afavoreixen el trànsit dels principis actius.

EAN13
8015150251327
Quantitat
700 G
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Regeneració
Revitalitzant
Taques
Principis Actius
Vitamina C
Format
Pot

Barrejar el producte, fer massatges sobre la pell humida - per a una exfoliació més delicada - o sobre la pell seca - per a un major efecte exfoliant - insistint en les parts més aspres (colzes, peus, genolls) i aclarir. Es recomana repetir el tractament 1-2 cops per setmana.

MARIS SAL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOPROPYL PALMITATE, PARFUM, CITRUS LIMON PEEL POWDER, ETHYLHEXYL PALMITATE, JOJOBA OIL/MACADAMIA SEED OIL ESTERS, CITRUS AURANTIUM AMARA FRUIT EXTRACT, TOCOPHEROL, SQUALENE, PHYTOSTERYL MACADAMIATE, PHYTOSTEROLS, CI 47000, CI 26100,BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL