Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Gel-Fang Drenant Anticel·lulític
Gel-Fang Drenant Anticel·lulític

Gel-Fang Drenant Anticel·lulític

400 ML 100 ml / 12.00€
-20% T'ESTALVIES -12,00 €
60,00 € 48,00 €
48,00 € -20%
48,00 €
100 ml / 12.00€
Darreres unitats en inventari
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,72€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Collistar Gel-Fang Drenant Anticel·lulític

GEL-FANGO DRENANT ANTICEL·LULÍTIC amb Slim-Drone™ Technology ús diari sense aclarit.

Amb els beneficis d'un fang anticel·lulític i l'eficàcia excepcional de Slim-Drone, un principi actiu avantguardista que, com un dron, va directe a l'objectiu i ataca les cèl·lules adiposes.

Té una textura innovadora molt agradable de gel-fang, d'absorció immediata i sense aclarida.

L'eficàcia aprimant anticel·lulítica de Slim-Drone™ és tota una innovació en la lluita contra les alteracions de la cel·lulitis.

L'avançada Cosmetic Drone Technology™ encapsula un principi actiu lipolític potent, l'extracte de Coccoloba uvifera, i l'allibera directament a l'interior de les cèl·lules adiposes.

Aquest extracte té un alt contingut de polifenols i ha demostrat afavorir la lipòlisi, és a dir, l'escissió de greixos, amb una eficàcia dues vegades superior a la de la cafeïna. A més, redueix tant la lipogènesi (la síntesi de lípids) com l'adipogènesi (la formació de nous adipòcits).

Eficàcia drenant i detox.

L'argila blanca i l'escina garanteixen una acció intensiva contra la retenció de líquids i la desintoxicació.

La primera té un alt contingut de sals minerals, un poder absorbent elevat, i és capaç de capturar i eliminar l'excés de líquids i les toxines dels teixits cutanis.

La segona és una barreja de saponines i flavonoides que estimula la microcirculació capil·lar, afavoreix el drenatge i l'eliminació dels líquids intersticials i, alhora, és antioxidant i descongestionant, especialment útil contra la cel·lulitis.

Efecte “funda” de la textura.

La innovadora textura gel-fang embolica el cos amb una funda invisible remodeladora, aportant finor i suavitat immediates.

Afavoreix a més la penetració dels principis actius per osmosi i els manté durant més temps als teixits cutanis, perllongant així la seva acció en el temps.

COSMETIC DRONE TECHNOLOGY™

Una nova conquesta de la investigació cosmètica. Una tecnologia d'avantguarda amb un principi actiu encapsulat en un vector que, a semblança d'un dron, identifica el seu objectiu i un cop l'assoleix, allibera al seu interior el principi actiu, facilitant la seva actuació al lloc exacte, amb la màxima eficàcia.

EAN13
8015150252898
Quantitat
400 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Detox
Drenant
Suavitat
Textura
Gel
Format
Dosificador

El teu aliat perfecte en cas de retenció de líquids i acumulacions adiposes localitzades.

AQUA, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, KAOLIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ALCOHOL DENAT., TALC, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, CAFFEINE, ESCIN, PARFUM, XANTHAN GUM, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, BENTONITE, DISODIUM EDTA, LACTIC ACID/GLYCOLIC ACID COPOLYMER, COCCOLOBA UVIFERA FRUIT EXTRACT, POLYVINYL ALCOHOL, ACETYL CYCLOHEXAPEPTIDE-34