Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Superconcentrat Reductor Drenant Dia-Nit
Superconcentrat Reductor Drenant Dia-Nit
Superconcentrat Reductor Drenant Dia-Nit

Superconcentrat Reductor Drenant Dia-Nit

200 ML 100 ml / 22.48€
-20% T'ESTALVIES -11,05 €
56,00 € 44,95 €
44,95 € -20%
44,95 €
100 ml / 22.48€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,67€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Collistar Superconcentrat Reductor Drenant Dia-Nit. Collistar presenta els primers tractaments superconcentrats dia-nit, extraordinàriament eficaços.

Formulats segons els principis de Collistar Clean Research®, són:

• SUPERACTIUS, gràcies a una fórmula concentrada que conté en unes poques gotes tot allò que la pell necessita.

• SUPERINTEL·LIGENTS, perquè actuen de dia i de nit, sincronitzant-se amb el bioritme natural de la pell.

• SUPERADAPTABLES, perquè són eficaços per ells mateixos, però poden barrejar-se o combinar-se amb el tractament diari Collistar.

Múltiples combinacions per a un resultat personalitzat.

Amb més d´un 90% d´ingredients d´origen natural, aquest superconcentrat afavoreix un drenatge ràpid dels líquids, aporta lleugeresa al´instant i remodela i desintoxica amb l´ús continuat.

Eficàcia drenant immediata

L'alta concentració salina que aporta la combinació de la Flor de Sal de Sardenya i les Sals d'Epsom, gràcies a la seva potent acció osmòtica, atrauen a la superfície els líquids retinguts pels teixits, facilitant-ne l'eliminació i garantint una eficaç acció drenant reductora immediata .

El preuat Extracte de Gingebre, amb propietats descongestives, reforça l'eficàcia drenant i aporta una sensació de benestar i lleugeresa.

Eficàcia reductora dia-nit

Una combinació de principis bioadaptatius, que actuen de dia i de nit, de forma sincronitzada amb el bioritme natural de la pell, exerceix una acció aprimadora i reductora constant.

De dia, l'Extracte Hiperfermentat de Granado i Avellana —obtingut de processos de supra-reciclatge i ric en polifenols, antioxidants i aminoàcids— contribueix a reactivar eficaçment la microcirculació cutània, desenvolupant en paral·lel una excel·lent acció reafirmant i tonificant.

De nit, una microalga especial estimula la producció de col·lagen per aconseguir una pell més compacta i llisa, i és capaç de contrarestar eficaçment l'activitat de la nocturnina (una proteïna continguda als adipòcits que, durant la nit, afavoreix l'acumulació de greix) , afavorint així l'eliminació de toxines i lípids.

El resultat?

Zones tractades menys inflades i més lleugeres, cel·lulitis menys visible i una pell més llisa i llisa.

Acció cosmètica, no produeix pèrdua de pes

SENSE: silicones, alcohol, microplàstics, ingredients d'origen animal, fenoxietanol i fonts de iode

EAN13
8015150000529
Quantitat
200 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Detox
Drenant
Fermesa
Tonificació
Format
Comptagotes

Eficaç per si mateix, pots combinar-ho amb el tractament diari Collistar per obtenir un resultat personalitzat.

Només: al matí i/o a la nit, aplicar el producte amb el comptagotes corresponent al cos oa les zones que vulguis tractar, fent massatges suaument per afavorir l'absorció; deixar actuar.

En combinació: pren una petita quantitat del teu tractament diari Collistar, i afegeix la quantitat òptima de gotes, segons la mida de la zona que vulguis tractar.

Procedeix a l'aplicació, afavorint l'absorció amb un massatge lleuger.

Abans del tractament: abans del tractament diari Collistar, aplica el producte pel cos o per les zones específiques que vulguis tractar, fent massatges suaument per afavorir la seva absorció.

INGREDIENTS/COCTAB: AQUA, SODIUM CHLORIDE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, 1,2-HEXANEDIOL, HYDROXYACETOPHENONE, PARFUM, XANTHAN GUM, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, PROPANEDIOL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, T-BUTYL ALCOHOL, PUNICA GRANATUM PERICARP EXTRACT, ZINGIBER ZERUMBET EXTRACT, CORYLUS AVELLANA SEED EXTRACT, SACCHAROMYCES FERMENT LYSATE FILTRATE, CITRIC ACID, DISODIUM PHOSPHATE, SODIUM PHOSPHATE, GLYCERYL CAPRYLATE, SACCHARIDE ISOMERATE, CI 42090, AMYL CINNAMAL, CITRAL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, ANETHOLE, CARVONE, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA PEEL OIL, HEXAMETHYLINDANOPYRAN, LAVANDULA OIL/ EXTRACT, LINALYL ACETATE, MENTHA VIRIDIS LEAF OIL, PINENE