Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Superconcentrat Elastitzant Allisador Dia-Nit
Superconcentrat Elastitzant Allisador Dia-Nit
Superconcentrat Elastitzant Allisador Dia-Nit

Superconcentrat Elastitzant Allisador Dia-Nit

200 ML 100 ml / 22.48€
-20% T'ESTALVIES -11,05 €
56,00 € 44,95 €
44,95 € -20%
44,95 €
100 ml / 22.48€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,67€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Collistar Superconcentrat Elastitzant Allisador Dia-Nit.

Collistar presenta els primers tractaments superconcentrats dia-nit, extraordinàriament eficaços.

Formulats segons els principis de Collistar Clean Research®, són:

SUPERACTIUS, gràcies a una fórmula concentrada que conté en unes poques gotes tot allò que la pell necessita.

SUPERINTEL·LIGENTS, perquè actuen de dia i de nit, sincronitzant-se amb el bioritme natural de la pell.

SUPERADAPTABLES, perquè són eficaços per si mateixos, però es poden barrejar o combinar amb el teu tractament diari Collistar.

Múltiples combinacions per a un resultat personalitzat.

Amb més d´un 90% d´ingredients d´origen natural, aquest superconcentrat allisa i il·lumina la pell immediatament, reparant-la i tornant-li elasticitat de manera progressiva.

Eficàcia uniformadora il·luminadora immediata

Els seus extraordinaris olis vegetals, amb propietats nutritives i elastitzants, tornen suavitat i fermesa a la pell immediatament.

L'Extracte de Flor de Porcellana, antioxidant i revitalitzant, aporta un aspecte radiant a l'instant, donant uniformitat a la pell.

Eficàcia reparadora i elastitzant dia-nit

Una combinació de principis bioadaptatius, que actuen de dia i de nit, de forma sincronitzada amb el bioritme natural de la pell, exerceixen una acció reparadora i elastitzant progressiva.

De dia, l'Oli de Lentisco italià —obtingut mitjançant el premsat en fred de les baies— reforça les defenses naturals de la pell: la seva alta concentració en vitamina E, polifenols i àcids grassos li confereix una eficaç acció antioxidant, que enforteix la pell davant a les agressions externes, aportant elasticitat progressivament.

De nit, un Extracte d'Oli de l'Arbre del Te especial —obtingut mitjançant processos de supra-reciclatge— estimula els processos d'autoreparació del teixit cutani i la producció de col·lagen, deixant la pell progressivament més compacta, uniforme i elàstica.

A més, redueix les estries i taques.

El resultat?

Una pell uniforme, radiant, hidratada i enriquida, cada cop més elàstica i compacta. Ideal també per prevenir i reduir les estries i imperfeccions cutànies.

SENSE: silicones, alcohol, microplàstics, ingredients d'origen animal, fenoxietanol i olis minerals.

EAN13
8015150000536
Quantitat
200 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Imperfeccions
Inflamación
Uniformitat
Format
Comptagotes

Eficaç per si mateix, pots combinar-ho amb el tractament diari Collistar per obtenir un resultat personalitzat.

Només: al matí i/o a la nit, aplicar el producte amb el comptagotes corresponent al cos oa les zones que vulguis tractar, fent massatges suaument per afavorir l'absorció; deixar actuar.

En combinació: pren una petita quantitat del teu tractament diari Collistar, i afegeix la quantitat òptima de gotes, segons la mida de la zona que vulguis tractar. Procedeix a l'aplicació, afavorint l'absorció amb un massatge lleuger.

Abans del tractament: abans del tractament diari Collistar, aplica el producte pel cos o per les zones específiques que vulguis tractar, fent massatges suaument per afavorir la seva absorció.

INGREDIENTS/COCTAB: COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, ETHYLHEXYL STEARATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, VEGETABLE OIL, HYDROGENATED CASTOR OIL/SEBACIC ACID COPOLYMER, PARFUM, PYRUS MALUS SEED OIL, PISTACIA LENTISCUS FRUIT OIL, PERSEA GRATISSIMA OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, HOYA LACUNOSA FLOWER EXTRACT, TRIHEPTANOIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, TOCOPHERYL ACETATE, P-ANISIC ACID, CI 60725, CI 26100, ACETYL CEDRENE, ROSE KETONES