Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Crema Corporal Lifting Anti-Edat
Crema Corporal Lifting Anti-Edat

Crema Corporal Lifting Anti-Edat

400 ML 100 ml / 12.00€
-20% T'ESTALVIES -12,00 €
60,00 € 48,00 €
48,00 € -20%
48,00 €
100 ml / 12.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,72€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Collistar Crema Corporal Lifting Anti-Edat. Collistar Clean Research presenta un tractament de triple eficàcia que dóna una resposta integral als principals signes d'envelliment flacciditat, pèrdua de to i discromies, especialment a la cara interna dels braços i les cuixes, els genolls i l'escot.

La seva fórmula millorada allisa, reafirma, revitalitza i il·lumina la pell, fent-la visiblement més uniforme.

A més, exerceix una potent acció antioxidant.

Per a un cos dʻalta definició.

Efecte lífting immediat i de llarga durada

El complex d'origen vegetal Tens-Activ envolta el cos en una matriu tridimensional que actua com una xarxa invisible i produeix un efecte lífting immediat.

Amb l'ús regular té una acció regeneradora, revitalitzant i antienvelliment.

Eficàcia antiedat reforçada

L'exclusiu Lift HD Body Complex combina un tetrapèptid bioactiu eficaç amb un potent extracte de microalgues de producció sostenible que potencia l'activitat dermoepidèrmica.

Afavoreix la proliferació dels fibroblasts i estimula la síntesi de col·lagen i elastina, tornant la fermesa i l'elasticitat típiques d'una pell jove.

Acció antioxidant, il·luminadora i homogeneïtzadora reforçada

Collistar Clean Research ha afegit a la formulació Arròs italià hiperfermentat, un producte sostenible procedent de residus de producció de la Vall del Po, que se sotmet a un innovador procés patentat per augmentar en un 20% la seva eficàcia antioxidant, antiinflamatòria i il·luminadora.

Addicionalment incorpora Papaïna, que accelera la renovació de la pell, afina la textura, minimitza les imperfeccions i la deixa més suau i lluminosa mitjançant un delicat procés d'exfoliació.

L'àcid etil ascòrbic, una vitamina C d'última generació, protegeix l'epidermis davant dels efectes nocius dels radicals lliures i estimula la producció de col·lagen.

Té una aroma envoltant i una textura fundent i sensorial, no greixosa.

Nodreix i hidrata en profunditat, gràcies a la presència d'àcid hialurònic i olis d'argan i jojoba.

Una crema per a tota mena de pells, fins i tot sensibles, especialment indicada en cas de flacciditat cutània, petites arrugues i discromies.

Resultats Des del moment de l'aplicació, la crema deixa la pell llisa, suau i hidratada.

Amb un tractament continuat, la textura de la pell es reestructura i guanya uniformitat, l'epidermis es torna més elàstica i compacta, els punts crítics prenen to i s'atenuen les decoloracions.

Per a un cos amb una joventut renovada.

EAN13
8015150253666
Quantitat
400 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Edat
Anti Oxidant
Fermesa
Lifting
Lluminositat
Uniformitat
Textura
Crema
Format
Pot

Aplicar la crema sobre el cos amb un massatge lleuger per facilitar l'absorció.

AQUA, ETHYLHEXYL COCOATE, DICAPRYLYL ETHER, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, GLYCERIN, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, CICHORIUM INTYBUS ROOT EXTRACT, LIMNANTHES ALBA SEED OIL, PLANKTON EXTRACT, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, ORYZA SATIVA EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, PAPAIN, MALTODEXTRIN, POLYSORBATE 20, SORBITOL, PARFUM, TOCOPHEROL, SACCHAROMYCES FERMENT LYSATE FILTRATE, POLYACRYLAMIDE, C13-15 ALKANE, ACRYLATES CROSSPOLYMER-3, C13-14 ISOPARAFFIN, ARGININE, LAURETH-7, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, LACTIC ACID, PHYTIC ACID, CALCIUM PANTOTHENATE, XANTHAN GUM, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLYL GLYCOL, UREA, MAGNESIUM LACTATE, GLUCONOLACTONE, POTASSIUM LACTATE, MAGNESIUM CHLORIDE, SERINE, PROLINE, ALANINE, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, CALCIUM GLUCONATE, ACETYL TETRAPEPTIDE-2, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL