Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Tractament Ventre i Malucs Mesoremodelant
Tractament Ventre i Malucs Mesoremodelant

Tractament Ventre i Malucs Mesoremodelant

250 ML 100 ml / 17.00€
-20% T'ESTALVIES -10,50 €
53,00 € 42,50 €
42,50 € -20%
42,50 €
100 ml / 17.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,64€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Collistar Tractament Ventre i Malucs Mesoremodelante, Trattamento Meso-Rimodellante.

Collistar Clean Research presenta un nou tractament per al ventre i els malucs, extraordinàriament innovador, que actua de manera específica i intensiva contra la flacciditat cutània, amb el resultat d'una pell més elàstica i tonificada, i una remodelació de la zona de la cintura.

Efecte remodelació: redueix* i reafirma.

Collistar Clean Research ha desenvolupat un sistema d'administració que permet que els principis actius seleccionats penetrin de manera gradual i produeixin resultats evidents.

La fórmula conté: Fosfatidilcolina, que afavoreix lalliberament dels principis actius; Carnitina i Cafeïna, dues substàncies amb alt poder drenant i lipolític; i un Tetrapèptid especial que millora l'elasticitat, fermesa i resistència de la pell.

Collistar ha sumat a aquests ingredients un Extracte de Bergamota italiana d'origen sostenible, conegut com l'"or verd" de la regió de Calàbria per la seva riquesa en flavonoides, que millora el to i l'aspecte de la pell.

Efecte faixa invisible amb acció calor-fred.

El producte té una textura agradable i de fàcil absorció, que envolta la pell en una micropel·lícula elàstica invisible.

Produeix un efecte tensor instantani i confereix immediatament a la pell un aspecte més ferm, tonificat i llis.

L'eficàcia del tractament es potencia amb Mentol i amb un Extracte de Vainilla especial que generen un delicat efecte "fred-calor", per estimular la microcirculació sense irritar ni envermellir la pell.

La lleugera picor i la sensació de calor a les zones tractades són indicadors de l'activitat de tractament. Renteu-vos les mans després de l'ús. Evitar el contacte amb els ulls. Mantenir lluny de labast dels nens.

SENSE ingredients d'origen animal - silicones - al·lèrgens del perfum - alcohol

*Níquel <0,0001%

EAN13
8015150253734
Quantitat
250 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Drenant
Elasticitat
Fermesa
Tonificació
Principis Actius
Cafeïna
Format
Tub

Escalfar a les mans una petita quantitat de producte i aplicar-lo amb moviments circulars a la zona del melic.

Continuar laplicació cap als malucs i la zona lumbar.

Aplicar una lleugera pressió amb els dits per estimular la microcirculació.

Per obtenir resultats segurs i duradors, aplicar diàriament al matí oa la nit.

Ideal per a dones de totes les edats.

Per intensificar els resultats, es recomana fer servir abans de l'activitat física.

AQUA, GLYCERIN, PROPANEDIOL, GLYCERYL STEARATE, ETHYLHEXYL STEARATE, GLUCONOLACTONE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CAFFEINE, BENZYL ALCOHOL, PARFUM, CAPRYLOYL GLYCERIN/SEBACIC ACID COPOLYMER, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, MENTHOL, SODIUM HYDROXIDE, VANILLYL BUTYL ETHER, SODIUM BENZOATE, TOCOPHEROL, SODIUM PHYTATE, CARNITINE HCL, DEHYDROACETIC ACID, LECITHIN, XANTHAN GUM, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT EXTRACT, MALTODEXTRIN, PHOSPHATIDYLCHOLINE, ASCORBYL PALMITATE, ACETYLARGINYLTRYPTOPHYL DIPHENYLGLYCINE