Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Oli-Sèrum Voluminitzador de pits
Oli-Sèrum Voluminitzador de pits
Oli-Sèrum Voluminitzador de pits

Oli-Sèrum Voluminitzador de pits

75 ML 100 ml / 53.33€
-20% T'ESTALVIES -10,00 €
50,00 € 40,00 €
40,00 € -20%
40,00 €
100 ml / 53.33€
Darreres unitats en inventari
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,60€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Oli-Sèrum Voluminitzador de Sins, Ole-Siero Voluminitzant Sinus.

Aquest innovador Oli-Suero, autèntic remodelador, omple, esculpeix i redibuixa l'escot.

És una combinació sorprenent d'alta tecnologia cosmètica i valuosos ingredients naturals.

Deu la seva eficàcia a la suma d'un complex voluminitzador exclusiu i un conjunt de principis actius molt específics que garanteixen un trip resultat.

Eficaç augment de volum.

Gràcies al poder de VoluplusTM, un valuós fitocomplex que exerceix una acció selectiva de farciment lipídic, juntament amb l'extracte de llúpol, utilitzat en el tractament cosmètic dels pits per la seva riquesa en fitoesterols, el producte actua de manera natural sense interferir en el sistema hormonal.

Resultat: dia rere dia, els pits es tornen més tersos, plens i amb volum.

Eficàcia reafirmant i remodeladora.

Per a una perfecta remodelació dels pits no n'hi ha prou d'augmentar-ne el volum: cal proporcionar turgència i enfortir els teixits cutanis que els sostenen.

L'Oli-Suero Voluminizador utilitza una exclusiva barreja de pèptids que estimulen els fibroblasts perquè produeixin col·lagen i elastina, dues proteïnes claus per a l'elasticitat i fermesa cutànies.

L'eficàcia remodeladora es veu potenciada per l'especial estructura del producte que, com un sostenidor invisible, envolta l'epidermis dels pits.

Resultat: els pits adquireixen més tonicitat i finor; i es van tornant més durs, compactes i remodelats.

Eficàcia hidratant i nutritiva.

La presència a la fórmula de vitamina E i d'oli de macadàmia extraordinàriament ric en omega 3 i omega 6 optimitza l'equilibri del mantell hidrolipídic cutani i el protegeix de l'envelliment precoç causat pels radicals lliures.

Resultat: la pell guanya en tonicitat i suavitat, i es manté perfectament nodrida i hidratada.

EAN13
8015150252515
Quantitat
75 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Elasticitat
Fermesa
Hidratació
Nutrició
Tonificació
Textura
Oli
Principis Actius
Vitamina E
Format
Tub

Aplicar unes poques gotes d'Oli-Suero Voluminitzador als pits, amb suaus massatges circulars (evitant la zona del mugró), ia l'escot, amb moviments de baix a dalt.

Ideal per a totes les edats, perfecte per augmentar el volum dels pits.

En el cas de pits molt flàcids, es pot combinar amb ACTIUS PURS COL·LAGEN + ÀCID HIALURÒNIC SENSE reafirmant efecte lífting, per obtenir resultats sinèrgics.

Se'n desaconsella l'ús durant l'embaràs i la lactància.

CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONOL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, MACELIGNAN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT OIL, HUMULUS LUPULUS CONE EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL EXTRACT, LAVANDULA HYBRIDA OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS LEAF OIL, LACTIC ACID, VANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT, DIPTERYX ODORATA BEAN EXTRACT, POGOSTEMON CABLIN OIL, POLIANTHES TUBEROSA EXTRACT, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, SORBITAN LAURATE, DECYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, C12-15 ALKYL BENZOATE, C18-36 ACID TRIGLYCERIDE, C18-36 ACID GLYCOL ESTER, PHENOXYETHANOL, LIMONENE, LINALOOL