Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Attivi Puri Concentrat Antiestries
Attivi Puri Concentrat Antiestries
Attivi Puri Concentrat Antiestries

Attivi Puri Concentrat Antiestries

150 ML 100 ml / 20.27€
-20% T'ESTALVIES -7,60 €
38,00 € 30,40 €
30,40 € -20%
30,40 €
100 ml / 20.27€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,46€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Collistar Attivi Puri Concentrat Antiestries. Collistar presenta la nova frontera de la investigació dermocosmètica: ACTIUS PURS per al tractament de les estries.

Un concentrat exclusiu que conté les molècules fonamentals de l'elasticitat i de la fermesa de la pell: elastina, àcid hialurònic i col·lagen.

Per optimitzar l'eficàcia del tractament, els tres actius purs s'introdueixen en una matriu supernutritiva i elastitzant a base d'oli d'ametlles dolces, mantega de karité i cera de jojoba.

Doble acció Preventiva i reparadora

El producte protegeix les fibres elàstiques i ajuda a reparar les fibres danyades.

Utilitzat amb regularitat i constància

• consolida i reafirma els teixits cutanis, combatent la formació d'estries

• ajuda a reduir les estries ja existents, atenuant l'antiestètica coloració.

Ideal per a totes les edats i per a tot tipus de pells per prevenir i atenuar les estries en pits, malucs, ventre, cuixes i glutis.

Provat dermatològicament.

Formulat amb ingredients naturals sense parafines olis minerals PEG silicones colorants alcohol al·lèrgens coneguts.

(níquel <0,0001%).

EAN13
8015150252881
Quantitat
150 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Elasticitat
Fermesa
Reparació
Principis Actius
Colàgen
Àcid Hialurònic
Format
Tub

Aplicar el producte 1 o 2 cops al dia, afavorint l'absorció mitjançant lleugers moviments circulars. Durant els embarassos i les dietes d'aprimament, s'aconsella aplicar el producte 2 cops al dia i començar el tractament des del principi de l'embaràs o de la dieta, continuant-lo fins almenys un mes després del part o del final de la dieta.

AQUA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, DICAPRYLYL ETHER, ETHYLHEXYL PALMITATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-3 COCOATE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, GLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, COCO-CAPRYLATE, POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, HYDROXYACETOPHENONE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, PARFUM, CARBOMER, JOJOBA ESTERS, LAUROYL LYSINE, CREATINE, ALLANTOIN, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, SODIUM  HYALURONATE, ESCIN, CETYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX, SODIUM HYDROXIDE, LECITHIN, HYDROLYZED GLYCOSAMINOGLYCANS, HYALURONIC ACID, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, ECHINACEA ANGUSTIFOLIA ROOT EXTRACT, HYDROLYZED ELASTIN, MALTODEXTRIN, CITRIC ACID, DESAMIDO COLLAGEN