Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Aha Complex 10%

Sizes
Color:
30 ML
Disponible
100 ml / 149.83€
44,95 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,67€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Cocunat Medical Aha Complex 10%. Exfoliant antiedat de nit que elimina cèl·lules mortes per renovar i rejovenir la teva pell.

Combina el poder de 3 alfahidroxiàcids juntament amb potents ingredients antiedat com Àcid Hialurònic i Niacinamida per deixar la teva pell suau, llisa, jove i sense taques.

ADÉU CÈL·LULES MORTES!

Renova i rejoveneix la teva pell amb el primer exfoliant antiedat del mercat. Pell suau, lluminosa i llisa des de la primera aplicació!

Efecte pell nova a linstant.

Aclareix taques i suavitza arrugues.

Tracta la pell opaca i apagada.

Apte tota mena de pells.

MÉS QUE UN PEELING

El primer exfoliant antiedat diari del mercat és un tot en un: renova, rejoveneix i reviu la pell. Tracta la rugositat, la pell apagada, les taques i els signes d'envelliment.

EFECTE MULTIPLICADOR

CLINICAL AHA COMPLEX 10% potencia la teva rutina: en eliminar les cèl·lules mortes, els teus productes, cremes o tractaments augmenten l'eficàcia i la penetració.

EFICÀCIA CLÍNICA PROVADA

PELL MÉS LLISA: 97,9% pell menys rugosa*.

MENYS TAQUES: 16,8% menys taques*.

PELL MÉS SUAU: 64,3% menys descamació*.

APTE TOT TIPUS DE PELLS

Gràcies a la seva alta tolerància i òptima concentració del 10%, es pot utilitzar diàriament, a totes les pells, i durant tot l'any.

LA FÒRMULA QUE DETÉ EL TEMPS

Per primer cop en un mateix producte: l'eficàcia exfoliant d'un àcid actua en sinergia amb l'acció antiedat d'un bioretinol (de rendiment optimitzat). Això estimula la producció de col·lagen reduint taques, arrugues i flacciditat.

Acomiada't de les cèl·lules mortes i digues-li hola a una pell regenerada i rejovenida!

Utilitzar DE NIT.

• Aplicar 6 gotes i estendre sobre la pell neta i seca.

• Usar 1 o 2 cops per setmanes i augmentar gradualment fins a ús diari.

PRECAUCIONS:

• Utilitzar protecció solar l'endemà.

• Si hi ha irritació persistent, suspendre'n l'ús.

• Ús tòpic.

• Evitar ulls i mucoses.

• No combinar amb Vitamina C ni retinoides a la mateixa aplicació.

Aqua (Water), Glycolic Acid, Pentylene Glycol, 2,3-Butanediol, Niacinamide, Mandelic Acid, Alcohol Denat., Glycerin, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Citrate, Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract, Chondrus Crispus (Carrageenan) Powder, Algae Oligosaccharides, Sodium Hyaluronate, Euphrasia Officinalis Extract, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Xanthophylls, Lecithin, Xanthan Gum, Polyglyceryl-4 Caprate, Propanediol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Aspergillus Ferment, Linalool*, Citronellol*, Limonene*, Citral*. *Naturally found in the parfum. 100% Natural Parfum / Se encuentran de manera natural en el perfume. Perfume 100% Natural

Va bien con