Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Shield 360º Skin Tint -medio

Shield 360º Skin Tint -medio

30 ML 100 ml / 90.00€
-10% T'ESTALVIES -2,95 €
29,95 € 27,00 €
27,00 € -10%
27,00 €
100 ml / 90.00€
Upcoming launch
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,41€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Freshly Shield 360 º Skin Tint -mitjà 30ml

Un sèrum amb color, protecció SPF 30 i acció antioxidant? Ho tens.

Aquesta fórmula multifunció protegeix la teva pell facial de les radiacions del dia a dia (UVB, UVA i llum blava), mentre et dóna un toc de color, amb cobertura ultralleugera per a un acabat natural.

Wow… Pot fer alguna cosa més per mi? Sí que pot! Els seus actius hidratants i antioxidants protegeixen del fotoenvelliment i redueixen els signes de l'edat per a un rostre més suau, uniforme i lluminós.

És el sèrum 3 en 1 que no saps que necessites (fins que ho proves).

Protecció SPF 30 amb filtres físics (protecció 360º)

Protecció solar i blue light (llum blava)

Un toc de color amb acabat natural

Cobertura lleugera (skin tint)

Textura fluida modulable, disponible en 3 tons

Aporta suavitat, hidratació i lluminositat

Redueix arrugues i l'àrea de les taques per a una cara més fina i uniforme

Millora visiblement la pell a cada ús

Perfum natural. El toc exòtic de la cirera de Caiena es combina amb les notes dolces afruitades per donar-te cada matí una experiència fresca i energètica.

EAN13
8436616951580
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Anti Oxidant
Hidratació
Lluminositat
Protecció
Protecció Llum Blava
Suavitat
Uniformitat
Protecció solar
SPF 30
Textura
Fluida
Format
Comptagotes
Acabat
Natural
Cobertura
Baixa

L'ordre del maquillatge amb protector solar segueix la regla habitual d'aplicació (segur que ja us sona): primer neteja facial, després tractament, en tercer lloc la hidratació i, finalment, els vostres productes d'acabat (en aquest cas, la Skin Tint ). Per optimitzar els seus beneficis, et recomanem:

1. Agita bé el teu sèrum amb color per homogeneïtzar els seus ingredients naturals (en repòs se separen en capes com una reacció natural a la seva composició; n'hi ha prou amb una mica d'agitació abans d'usar per tornar-li el seu aspecte inicial).

2. Després de netejar i hidratar la pell, aplica 2 a 3 gotes del sèrum i estén amb els dits de manera uniforme. Assegureu-vos de repartir el producte per tot el rostre perquè la protecció sigui efectiva.

TIP! És clau l'ús d'una crema hidratant prèviament, preferiblement en textura de crema i, si voleu potenciar l''efecte bona cara' als matins, us recomanem combinar-lo amb el sèrum Collagen Flash Bomb (aquest aniria primer i, el sèrum amb color, després).

Caprylic/Capric Triglyceride , Zinc Oxide , Coco-Caprylate/Caprate , CI 77891/Titanium Dioxide , Isoamyl Laurate , Octyldodecyl PCA , Silica , Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters , CI 77492 , Triolein , Hydrogenated Ethylhexyl Olivate , Parfum , Vaccinium Macrocarpon Seed Oil , Hydrogenated Lecithin , CI 77491/Iron Oxide , Haematococcus Pluvialis Extract , CI 77499 , Zingiber Officinale Root Extract* , Carthamus Tinctorius Seed Oil , Astaxanthin