Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Hyaluronic Energy Body Serum
Hyaluronic Energy Body Serum
Hyaluronic Energy Body Serum
Hyaluronic Energy Body Serum
Hyaluronic Energy Body Serum
Hyaluronic Energy Body Serum

Hyaluronic Energy Body Serum

100 ML 100 ml / 27.00€
-10% T'ESTALVIES -2,95 €
29,95 € 27,00 €
27,00 € -10%
27,00 €
100 ml / 27.00€
Upcoming launch
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,41€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Freshly Hyaluronic Energy Body Serum 100ml

Un potent sèrum corporal que tracta i prevé la síndrome de les cames cansades, varius, acumulació de líquids, inflamació i mala circulació.

La seva acció combina 8 actius vegetals exclusius com el goldenrod, l'alga vermella, dos tipus d'àcid hialurònic vegà i dos potents actius naturals marins.

Desperteu amb energia renovada gràcies a aquest innovador sèrum corporal amb textura de gel, d'absorció ràpida, amb efecte calmant i energètic perfum natural!

Testat dermatològicament i apte per a pells sensibles i amb tendència atòpica. Apte per a embarassades

EAN13
8437015930565
Quantitat
100 ML
Tipus de Pell
Sensible
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Calmant
Inflamación
Textura
Gel
Principis Actius
Àcid Hialurònic
Format
Dosificador

Aplica cada nit abans d'anar a dormir i deixa que actuï durant tota la nit.

1. Agiteu el producte abans d'usar per homogeneïtzar bé els ingredients naturals.

2. Ideal abans d'anar a dormir quan les cames estan més cansades! Aplica diverses pulsacions de sèrum a les teves mans i esten-lo per tot el cos realitzant un suau massatge amb moviments circulars.

3. Aplica també al matí si vols un extra de cura i potenciar els beneficis daquest sèrum corporal.

4. Si el que vols és un massatge circulatori, comença a fer massatges des del turmell i en sentit ascendent per activar el reg sanguini i afavorir el retorn venós i limfàtic.

Aquesta tècnica us ajudarà a evitar l'acumulació de líquids a la zona. Massatge per zones, centra't uns tres o quatre minuts en cadascuna.

Exerceix pressió amb els dits i seguint els músculs en sentit ascendent perquè el massatge sigui ferm, però sense que arribi a provocar dolor. També pots ajudar-te amb els artells de forma suau.

Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder* , Aqua , Glycerin , Pentylene Glycol , Parfum , Algin , C13-15 Alkane , Menthol , Menthyl Lactate , Propanediol , Sodium Hyaluronate , Hyaluronic Acid , Rheum Rhaponticum Root Extract , Citrus Limon Peel Extract , Ruscus Aculeatus Root Extract , Solidago Virgaurea Extract , Palmaria Palmata Extract , Bacillus Ferment , Levulinic Acid , Arginine , Sodium Levulinate , Sodium Phytate , p-Anisic Acid , Potassium Sorbate , Sodium Benzoate , Limonene** , Linalool** , Geraniol**