Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Hyaluronic Energy Body Serum

Sizes
Color:
100 ML
Sin existencias
100 ml / 27.00€
27,00 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,41€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Freshly Hyaluronic Energy Body Serum 100ml

Un potent sèrum corporal que tracta i prevé la síndrome de les cames cansades, varius, acumulació de líquids, inflamació i mala circulació.

La seva acció combina 8 actius vegetals exclusius com el goldenrod, l'alga vermella, dos tipus d'àcid hialurònic vegà i dos potents actius naturals marins.

Desperteu amb energia renovada gràcies a aquest innovador sèrum corporal amb textura de gel, d'absorció ràpida, amb efecte calmant i energètic perfum natural!

Testat dermatològicament i apte per a pells sensibles i amb tendència atòpica. Apte per a embarassades

EAN13
8437015930565
Quantitat
100 ML
Tipus de Pell
Sensible
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Calmant
Inflamación
Textura
Gel
Principis Actius
Àcid Hialurònic
Format
Dosificador

Aplica cada nit abans d'anar a dormir i deixa que actuï durant tota la nit.

1. Agiteu el producte abans d'usar per homogeneïtzar bé els ingredients naturals.

2. Ideal abans d'anar a dormir quan les cames estan més cansades! Aplica diverses pulsacions de sèrum a les teves mans i esten-lo per tot el cos realitzant un suau massatge amb moviments circulars.

3. Aplica també al matí si vols un extra de cura i potenciar els beneficis daquest sèrum corporal.

4. Si el que vols és un massatge circulatori, comença a fer massatges des del turmell i en sentit ascendent per activar el reg sanguini i afavorir el retorn venós i limfàtic.

Aquesta tècnica us ajudarà a evitar l'acumulació de líquids a la zona. Massatge per zones, centra't uns tres o quatre minuts en cadascuna.

Exerceix pressió amb els dits i seguint els músculs en sentit ascendent perquè el massatge sigui ferm, però sense que arribi a provocar dolor. També pots ajudar-te amb els artells de forma suau.

Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder* , Aqua , Glycerin , Pentylene Glycol , Parfum , Algin , C13-15 Alkane , Menthol , Menthyl Lactate , Propanediol , Sodium Hyaluronate , Hyaluronic Acid , Rheum Rhaponticum Root Extract , Citrus Limon Peel Extract , Ruscus Aculeatus Root Extract , Solidago Virgaurea Extract , Palmaria Palmata Extract , Bacillus Ferment , Levulinic Acid , Arginine , Sodium Levulinate , Sodium Phytate , p-Anisic Acid , Potassium Sorbate , Sodium Benzoate , Limonene** , Linalool** , Geraniol**

Va bien con