Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Curl Moisturizer

Sizes
Color:
150 ML
Sin existencias
100 ml / 13.33€
20,00 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Aconsegueix un descompte en les teves compres
15% de descompte a la categoria capil·lars des del 23/09 fins al 23/10
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,30€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Cocunat Curl Moisturizer 150ml

El CURL MOISTURIZER LEAVE-IN és un tractament del cabell arrissat que desenreda, defineix i hidrata intensament el ris sense aportar pes deixant-lo flexible, definit, brillant i suau.

La seva formulació a base d'Olis d'Argan, Jojoba i Abissínia combat la pèrdua d'aigua i humitat reduint el Frizz i augmentant la hidratació fins i tot als cabells més secs i rebels.

És un producte sense aclarit i és el complement ideal del Curl Booster per a la teva rutina de definició dels cabells arrissats. 

- Desenreda

- Hidrata en profunditat

- No endureix

- Defineix

- Redueix el Frizz

- Apte Curly Girl Method

El més important per cuidar el cabell arrissat és la hidratació, nutrició i desembolicat. Per això, necessitem un leave-in que no greixeu, ni aporteu pes.

Amb CURL MOISTURIZER LEAVE IN i amb el cabell mullat, fins i tot degotant, dividirem els cabells en 4 seccions mínim i aplicarem una avellana al palmell de les mans i, ajuntant-les, treballarem de mitjans a puntes.

AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, PROPANEDIOL, CETYL ALCOHOL, CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL PHYTOSTEROL ESTER, DISTEAROYLETHYL DIMONIUM CHLORIDE, COCONUT ALKANES, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, CETEARYL ALCOHOL, DEHYDROXANTHAN GUM, DILINOLEIC ACID/PROPANEDIOL COPOLYMER, PARFUM, SODIUM 

Va bien con