Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Curl Moisturizer

Sizes
Color:
150 ML
Sin existencias
100 ml / 13.33€
20,00 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Aconsegueix un descompte en les teves compres
15% de descompte a la categoria capil·lars des del 23/09 fins al 23/10
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,30€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Cocunat Curl Moisturizer 150ml

El CURL MOISTURIZER LEAVE-IN és un tractament del cabell arrissat que desenreda, defineix i hidrata intensament el ris sense aportar pes deixant-lo flexible, definit, brillant i suau.

La seva formulació a base d'Olis d'Argan, Jojoba i Abissínia combat la pèrdua d'aigua i humitat reduint el Frizz i augmentant la hidratació fins i tot als cabells més secs i rebels.

És un producte sense aclarit i és el complement ideal del Curl Booster per a la teva rutina de definició dels cabells arrissats. 

- Desenreda

- Hidrata en profunditat

- No endureix

- Defineix

- Redueix el Frizz

- Apte Curly Girl Method

El més important per cuidar el cabell arrissat és la hidratació, nutrició i desembolicat. Per això, necessitem un leave-in que no greixeu, ni aporteu pes.

EAN13
8436570021886
Quantitat
150 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Textura
Crema
Tipus de cabell
Arrissat
Sec
Format
Dosificador
Tractament Capil.lar
Anti Frizz
Desenredant
Hidratació
Nutrició

Amb CURL MOISTURIZER LEAVE IN i amb el cabell mullat, fins i tot degotant, dividirem els cabells en 4 seccions mínim i aplicarem una avellana al palmell de les mans i, ajuntant-les, treballarem de mitjans a puntes.

AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, PROPANEDIOL, CETYL ALCOHOL, CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL PHYTOSTEROL ESTER, DISTEAROYLETHYL DIMONIUM CHLORIDE, COCONUT ALKANES, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, CETEARYL ALCOHOL, DEHYDROXANTHAN GUM, DILINOLEIC ACID/PROPANEDIOL COPOLYMER, PARFUM, SODIUM 

Va bien con