Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Boombastic mascarilla capilar
Boombastic mascarilla capilar
Boombastic mascarilla capilar
Boombastic mascarilla capilar
Boombastic mascarilla capilar
Boombastic mascarilla capilar
Boombastic mascarilla capilar

Boombastic mascarilla capilar

200 ML 100 ml / 15.20€
-20% T'ESTALVIES -7,55 €
37,95 € 30,40 €
30,40 € -20%
30,40 €
100 ml / 15.20€
Upcoming launch
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,46€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Cocunat la màscara capil·lar BOOMBASTIC està formulada per a cabells danyats, castigats, aquells que necessiten un plus de nutrició o perquè busques que el teu cabell llueixi ultra suau, sense frizz, brillant i sedós.

Repara de manera intensa ajudant a recuperar la salut nodrint-ho des de l'interior.

BOOMBASTIC és una màscara per als cabells que, en només 30 minuts, proporcionarà els nutrients que necessita el teu cabell per tornar a estar fort, cuidant especialment els teus últims 5 cm per endarrerir al màxim el procés de puntes obertes.

BOOMBASTIC està formulada a base d'olis com el d'Albaricoque, Camèlia, Macadamia i Coco rics en Àcid Làuric, Linoleic i Carotenoides que penetren a la tija, combaten la pèrdua de proteïna i enforteixen la fibra capil·lar aportant suavitat al teu cabell, potenciant la seva brillantor natural i tornant als teus cabells l'elasticitat perduda.

Els components específics hidròfugs d'aquesta màscara són els responsables de l'efecte antifrizz, ja que, en bloquejar la humitat de la cutícula, frenen l'encrespament.

Un tractament professional per a cabells danyats, secs, tenyits i arrissats. A més, és idoni com a part de la rutina capil·lar del Mètode Curly.

EAN13
8436570020896
Quantitat
200 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Gènere
Unisex
Tipus de cabell
Arrissat
Danyat
Sec
Tenyit
Format
Pot
Tractament Capil.lar
Brillantor
Elasticitat
Suavitat

Amb els cabells humits i nets, aplica una quantitat generosa de Boombastic. Deixa-la actuar durant 30 minuts i, a continuació, aclareix amb aigua.

AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, PCA GLYCERYL OLEATE, C13-15 ALKANE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, PARFUM (FRAGRANCE)**, GLYCERYL STEARATE SE, LACTIC ACID, HEPTYL UNDECYLENATE, LIMONENE*, SODIUM BENZOATE, SODIUM SALICYLATE, LINALOOL*, CITRONELLOL*, PUNICA GRANATUM EXTRACT, POTASSIUM SORBATE

Perfume 100% Natural / 100% Natural Parfum

Se encuentran de manera natural en el perfume / Naturally found in the parfum