Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Pure Champú
Pure Champú
Pure Champú
Pure Champú
Pure Champú
Pure Champú
200 ML 100 ml / 7.60€
-20% T'ESTALVIES -3,75 €
18,95 € 15,20 €
15,20 € -20%
15,20 €
100 ml / 7.60€
Upcoming launch
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,23€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Cocunat Pure Champú.

El xampú Pure és la revolució capil·lar per als cabells grassos. Sense sulfats ni silicones, et proporciona una neteja profunda que espaiarà les teves rentades. Cabell solt, més fort, sa, amb volum i sense greix. 

El seu avançat R+D d'ingredients naturals permet que tingui textures tan luxoses com les convencionals, però sense silicones i que et faci una neteja molt més profunda i duradora que els xampús amb sulfats.

La seva acció d'hidratació màxima enforteix les fibres capil·lars evitant-ne el trencament sense greixar.

La seva formulació revolucionària elimina toxines i residus de productes sintètics estimulant l'oxigenació dels teixits i millorant el reg sanguini dels fol·licles pilosos.

Purifica el cuir cabellut desobstruint els porus i promou un correcte funcionament de les glàndules sebàcies per aconseguir un pèl més net, solt i sa.

A més, gràcies als seus actius naturals rics en fitoesterols, vitamines i flavonoides estimula el creixement, prevé la caiguda i protegeix de les agressions externes (la pol·lució o els raigs ultraviolats).

El seu alt contingut en àcids grassos i nutrients prevenen la caspa, enforteixen els cabells i calmen els picors del cuir cabellut.

Una sinergia única d'ingredients naturals i R+D que detoxifica, enforteix i dóna més volum a la teva cabellera amb una envolupant aroma de poma verda.

EAN13
8436570021077
Quantitat
200 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Pol.lució
Calmant
Textura
Gel
Tipus de cabell
Greixós
Format
Tub
Tractament Capil.lar
Brillantor
Cuir Cabellut
Força
Hidratació
Volum

Aplica sobre el cabell humit, fa massatges i aclareix.

Després, utilitza el condicionador Pure de COCUNAT per a un cabell més hidratat i brillant.

AQUA, SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DECYL GLUCOSIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, TROPAEOLUM MAJUS EXTRACT, ARCTIUM LAPPA ROOT EXTRACT, LYSINE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, GLYCERIN, ,SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, PARFUM*, SODIUM SALICYLATE,POTASSIUM SORBATE

 100% Natural Parfum / Perfume 100% Natural