Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Rich Acondicionador
Rich Acondicionador
Rich Acondicionador
Rich Acondicionador
Rich Acondicionador
200 ML 100 ml / 8.00€
-20% T'ESTALVIES -3,95 €
19,95 € 16,00 €
16,00 € -20%
16,00 €
100 ml / 8.00€
Upcoming launch
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,24€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Cocunat Rich Acondicionador.

El condicionador RICH compta amb un avançat R+D de nutrients naturals i és perfecte per a cabells secs, danyats, arrissats o tenyits.

Desenreda a l'instant, hidrata el fil des de dins, repara les puntes obertes i aporta brillantor, suavitat i cos a la cabellera.

És ric en olis nutritius com el coco i l'albercoc, ric en àcids grassos i vitamines que, gràcies a la seva estructura i afinitat amb les proteïnes dels cabells, penetren fins a les capes més profundes de la fibra capil·lar.

Les cutícules s'allisen, les puntes obertes es restauren resultant un pèl increïblement suau, brillant i resistent al trencament capil·lar. El teu cabell quedarà ple de vida i moviment. 

La seva increïble i envoltant aroma a fruites exòtiques et sorprendrà mentre et dutxes i romandrà als cabells perquè tingui una aroma increïble durant tot el dia.

El xampú RICH de Cocunat és el complement perfecte per rentar els cabells secs, arrissats o danyats.

EAN13
8436570020889
Quantitat
200 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Textura
Crema
Gènere
Unisex
Tipus de cabell
Arrissat
Danyat
Sec
Tenyit
Format
Tub
Tractament Capil.lar
Brillantor
Hidratació
Nutrició
Reparació
Suavitat

PAS 1.- Després de rentar els cabells amb un xampú per a cabells secs com RICH xampú, aplica el condicionador de mitjans a puntes. Deixa actuar de 3 a 5 minuts com a condicionador o de 5 a 10 minuts com a màscara. 

PAS 2.- Esbandida amb aigua abundant.

PAS 3.- Pentina els cabells i dóna l'estil que més t'agradi.

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, COCOS NUCIFERA OIL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, C13-15 ALKANE, LACTIC ACID, GLYCERYL STEARATE SE, PARFUM, HEPTYL UNDECYLENATE, LIMONENE(*), SODIUM BENZOATE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM SALICYLATE, LINALOOL(*), CITRONELLOL(*), PUNICA GRANATUM EXTRACT, POTASSIUM SORBATE (*) Se encuentra de manera natural en el perfume