Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Rich Acondicionador

Sizes
Color:
200 ML
Sin existencias
100 ml / 8.00€
16,00 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Aconsegueix un descompte en les teves compres
15% de descompte a la categoria capil·lars des del 23/09 fins al 23/10
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,24€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Cocunat Rich Acondicionador.

El condicionador RICH compta amb un avançat R+D de nutrients naturals i és perfecte per a cabells secs, danyats, arrissats o tenyits.

Desenreda a l'instant, hidrata el fil des de dins, repara les puntes obertes i aporta brillantor, suavitat i cos a la cabellera.

És ric en olis nutritius com el coco i l'albercoc, ric en àcids grassos i vitamines que, gràcies a la seva estructura i afinitat amb les proteïnes dels cabells, penetren fins a les capes més profundes de la fibra capil·lar.

Les cutícules s'allisen, les puntes obertes es restauren resultant un pèl increïblement suau, brillant i resistent al trencament capil·lar. El teu cabell quedarà ple de vida i moviment. 

La seva increïble i envoltant aroma a fruites exòtiques et sorprendrà mentre et dutxes i romandrà als cabells perquè tingui una aroma increïble durant tot el dia.

El xampú RICH de Cocunat és el complement perfecte per rentar els cabells secs, arrissats o danyats.

EAN13
8436570020889
Quantitat
200 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Textura
Crema
Principis Actius
Vitamina A
Gènere
Unisex
Tipus de cabell
Arrissat
Danyat
Sec
Tenyit
Format
Tub
Tractament Capil.lar
Brillantor
Hidratació
Nutrició
Reparació
Suavitat

PAS 1.- Després de rentar els cabells amb un xampú per a cabells secs com RICH xampú, aplica el condicionador de mitjans a puntes. Deixa actuar de 3 a 5 minuts com a condicionador o de 5 a 10 minuts com a màscara. 

PAS 2.- Esbandida amb aigua abundant.

PAS 3.- Pentina els cabells i dóna l'estil que més t'agradi.

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, COCOS NUCIFERA OIL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, C13-15 ALKANE, LACTIC ACID, GLYCERYL STEARATE SE, PARFUM, HEPTYL UNDECYLENATE, LIMONENE(*), SODIUM BENZOATE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM SALICYLATE, LINALOOL(*), CITRONELLOL(*), PUNICA GRANATUM EXTRACT, POTASSIUM SORBATE (*) Se encuentra de manera natural en el perfume

Va bien con