Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Rich Champú
Rich Champú
Rich Champú
Rich Champú
Rich Champú
200 ML 100 ml / 7.60€
-20% T'ESTALVIES -3,75 €
18,95 € 15,20 €
15,20 € -20%
15,20 €
100 ml / 7.60€
Upcoming launch
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,23€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Cocunat Rich Champú.

Xampú natural per netejar el teu cabell sec, arrissat, danyat o tenyit aconseguint resultats professionals a casa.

La seva fórmula amb un avançat R+D reté la hidratació i revitalitza la fibra capil·lar aportant moviment des de l'arrel a les puntes.

Aquest xampú compta amb una formulació innovadora que elimina el procés d'adaptació dels xampús tradicionals perquè des de la primera aplicació gaudiu d'un pèl més sa, suau i nodrit.

Allisa les cutícules i prevé l'encrespament, disminueix el risc de trencament i enforteix i protegeix les fibres capil·lars directament des de dins.

Neteja suaument els cabells i aporta actius naturals nutrients que restableixen la salut de la teva cabellera.

El teu cabell recobrarà la vitalitat que havia perdut deixant enrere la sensació de cabell sec i trencadís, deixant-lo suau, sedós i brillant de nou.

La seva increïble i envoltant aroma a fruites exòtiques et sorprendrà mentre et dutxes i romandrà als cabells perquè tingui una aroma increïble durant tot el dia.

Fes-lo servir al costat del condicionador RICH de COCUNAT, el complement perfecte per hidratar i cuidar els cabells secs, arrissats o danyats.

EAN13
8436570020872
Quantitat
200 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Revitalitzant
Família Olfactiva
Fruital
Textura
Gel
Gènere
Unisex
Tipus de cabell
Arrissat
Danyat
Sec
Tenyit
Format
Tub
Acabat
Brillant
Tractament Capil.lar
Hidratació
Nutrició
Suavitat

PAS 1.- Després de rentar els cabells amb un xampú per a cabells secs com RICH xampú, aplica el condicionador de mitjans a puntes. Deixa actuar de 3 a 5 minuts com a condicionador o de 5 a 10 minuts com a màscara. 

PAS 2.- Esbandida amb aigua abundant.

PAS 3.- Pentina els cabells i dóna l'estil que més t'agradi.

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, COCOS NUCIFERA OIL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, C13-15 ALKANE, LACTIC ACID, GLYCERYL STEARATE SE, PARFUM, HEPTYL UNDECYLENATE, LIMONENE(*), SODIUM BENZOATE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM SALICYLATE, LINALOOL(*), CITRONELLOL(*), PUNICA GRANATUM EXTRACT, POTASSIUM SORBATE (*) Se encuentra de manera natural en el perfume