Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Booster de Rizos

Sizes
Color:
250 ML
Sin existencias
100 ml / 8.00€
20,00 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Aconsegueix un descompte en les teves compres
15% de descompte a la categoria capil·lars des del 23/09 fins al 23/10
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,30€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Cocunat Booster de Rizos.

El CURL BOOSTER és un producte per potenciar el ris del teu cabell sense endurir-lo, a base d'olis vegetals i essencials.

Aquest gel de definició amb textura en crema dóna forma als rínxols, controla l'encrespament frizz i aporta un alt nivell d'hidratació. Els rissos queden flexibles, nodrits i definits.

Té un gran poder hidratant gràcies a la seva formulació amb olis d'Argán, Coco i Cànem.

Està enriquit amb olis essencials de Romero, Sàndal, Mandarina i Gerani que li aporten un extra de nutrició, estimulen el creixement del cabell i regeneren la fibra capil·lar deixant uns rínxols lliures de frizz, sorprenentment definits i solts.

El Booster de Rizos és el complement ideal per utilitzar després del Curl Moisturizer Leave-in a la teva rutina de definició del ris Curly Girl Method.

PAS 1.- Amb els cabells mullats i fins i tot degotant. Divideix-lo en 4 seccions i amb una avellana de gel a les mans distribueix de mitjans a puntes (1-2 dosificacions per a tota la cabellera). La quantitat a aplicar dependrà del comprimento i volum desitjat.

PAS 2.- Dóna-li forma al ris amb les teves mans fent tècnica pulsing.

PAS 3.- Seca amb difusor. I a gaudir de rínxols.

AQUA/WATER, GLYCERIN, XANTHAN GUM, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, ARGANIA SPINOSA OIL, COCOS NUCIFERA OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CANNABIS SATIVA SEED OIL, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, AMYRIS BALSAMIFERA OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, CITRUS RETICULATA PEEL OIL, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, CITRUS PARADISI PEEL OIL, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, SORBIC ACID, BENZOIC ACID, LIMONENE*, CITRAL*, LINALOOL*, CITRONELLOL*, GERANIOL*, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.

 Natural Components of Essential Oils / Componentes Naturales de los Aceites Esenciales 

99% ingredientes naturales.

Va bien con