Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Velvet Black Patchouli Eau de Parfum
Velvet Black Patchouli Eau de Parfum
Velvet Black Patchouli Eau de Parfum

Velvet Black Patchouli Eau de Parfum

100 ML 100 ml / 244.00€
-17% T'ESTALVIES -51,00 €
295,00 € 244,00 €
244,00 € -17%
244,00 €
100 ml / 244.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,66€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Dolce & Gabbana Velvet Black Patchouli Eau de Parfum, perfum unisex. Moltes de gent en uns embarcadors on pica el sol, que parlen en idiomes llunyans, amb olors misteriosos i embriagadors.

Dolce&Gabbana Velvet Black Patchouli és el símbol del profic intercanvi entre cultures que ha marcat la història de Sicília.

Com a part de l'exclusiva col·lecció Velvet de Dolce&Gabbana, la família de fragàncies que convida a explorar la història i les tradicions de Sicília, cor de l'ADN de la marca, el perfum unisex Dolce&Gabbana Velvet Black Patchouli ens acompanya en un viatge entre el passat i el present.

Dolce&Gabbana Velvet Black Patchouli encarna una emocionant trobada que obre les portes a Orient, una intrincada combinació en què es fonen les riques notes de taronja tarocco, l'oli de pàtxuli enfustat i la fava tonka.

Una fragància enigmàtica que evoca la fusió extraordinària de cultures d'Itàlia.

DISSENY

L'emblemàtic flascó de vidre gruixut de la col·lecció Velvet de Dolce&Gabbana es realça per al Dolce&Gabbana Velvet Black Patchouli Eau de Parfum amb un tap de vellut negre amb detalls daurats.

El flascó, decorat amb una placa daurada, es presenta en un cofre de vellut negre.

Dolce&Gabbana Velvet Black Patchouli Eau de Parfum: una celebració olfactiva de la barreja d'Orient i Occident.

Una fragància xipre de cuir creada per Rodrigo Flores-Roux en exclusiva per a Dolce&Gabbana.

EAN13
8054754400007
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Cuir I Pell
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de pols del cos per a una major durada i intensitat.

SORTIDA

La fragància s'obre amb la saborosa taronja sanguina siciliana Tarocco, que es barreja amb les notes afruitades i balsàmiques de l'oli de davana indi, i es compensa amb les facetes terroses i seques del papir indi.

COR

L'aromàtica sàlvia sclarea potencia el cor de Velvet Black Patchouli de Dolce&Gabbana, la seva qualitat floral afruitada dóna pas a les llavors de coriandre picants ia l'embriagadora opulència dels accents de rosa.

FONS

A continuació, arriba la signatura de la fragància: el pàtxuli ric i enfustat amb tocs d'espècies i un picant subtil es fusiona amb la fusta d'akigala i la preciosa estepa.