Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Velvet Amber Sun Eau de Parfum
Velvet Amber Sun Eau de Parfum
Velvet Amber Sun Eau de Parfum

Velvet Amber Sun Eau de Parfum

100 ML 100 ml / 244.00€
-17% T'ESTALVIES -51,00 €
295,00 € 244,00 €
244,00 € -17%
244,00 €
100 ml / 244.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,66€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Dolce & Gabbana Velvet Amber Sun Eau de Parfum, perfum unisex càlid i cremós, evoca els vents que bufen en terres sicilianes i porten inestimables fragàncies.

El perfum unisex Dolce&Gabbana Velvet Amber Sun ens acompanya en un viatge entre el present i el passat, il·luminant el seu acord ambarí amb una barreja d'ingredients exclusius de tons daurats.

Aquesta fragància, inspirada en les influències àrabs que han marcat la història de Sicília, forma part de l'exclusiva col·lecció Velvet de Dolce&Gabbana, la família de fragàncies que convida a explorar les tradicions d'un indret situat al cor de l'estètica de la marca.

DISSENY

L'emblemàtic flascó de vidre gruixut de la col·lecció Velvet de Dolce&Gabbana es realça per al Dolce&Gabbana Velvet Amber Sun Eau de Parfum amb un tap de vellut marró amb detalls daurats.

El flascó, decorat amb una placa daurada, es presenta en un cofre de vellut negre.

Dolce&Gabbana Velvet Amber Sun Eau de Parfum: una interpretació moderna d'un refinat acord ambarí.

Una fragància d'ambre i vainilla creada per Frank Voelk en exclusiva per a Dolce&Gabbana.

EAN13
8054754400021
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Ambar
Enfustada
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de pols del cos per a una major durada i intensitat.

SORTIDA

A Dolce&Gabbana Velvet Amber Sun, el pebre es barreja amb les aromes del coriandre, la canyella i la bergamota, per crear una fragància picant però vibrant.

COR

El cor de la fragància acull notes fumades amb ylang-ylang, que desferma el seu poder exòtic, com una brisa càlida, sobre un acord de vainilla.

FONS

A mesura que la fragància es desenvolupa, la base d'ambre es troba amb la cremositat del sàndal australià, fonent-se després amb la fusta d'agar i el làdano. Per últim, Palerm apareix entre els circells d'olíban, amb les notes càlides que abracen les del pàtxuli.