Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Velvet Desire Eau de Parfum
Velvet Desire Eau de Parfum
Velvet Desire Eau de Parfum
100 ML 100 ml / 244.00€
-17% T'ESTALVIES -51,00 €
295,00 € 244,00 €
244,00 € -17%
244,00 €
100 ml / 244.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,66€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Dolce & Gabbana Velvet Desire Eau de Parfum, perfum unisex. Un bouquet de flors blanques que impregnen l'aire amb la seva voluptuosa aroma inspira Dolce&Gabbana Velvet Desire, una fragància que amaga l'essència del que és atemporal.

Com a expressió irresistible del caràcter femení, la fragància de dona Dolce&Gabbana Velvet Desire es compon de les millors matèries primeres.

El bouquet està compost de flors blanques amb notes captivadores: gardènia, gessamí i nard.

Dolce&Gabbana Velvet Desire forma part de la col·lecció Velvet de Dolce&Gabbana, l'exclusiva família de fragàncies que convida a descobrir i explorar l'imaginari de la marca, esquitxat d'amor per l'esperit italià i les expressions més pures del barroc sicilià.

DISSENY

L'emblemàtic flascó de vidre gruixut de la col·lecció Velvet de Dolce&Gabbana es realça per al Dolce&Gabbana Velvet Desire Eau de Parfum amb un tap de vellut vermell carmesí amb detalls daurats.

El flascó, decorat amb una placa daurada, es presenta en un cofre de vellut negre.

Una fragància floral blanca creada per Rodrigo Flores-Roux en exclusiva per a Dolce&Gabbana.

EAN13
8054754400045
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Ambar
Floral
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de pols del cos per a una major durada i intensitat.

SORTIDA

La fragància s'obre amb les sensuals notes de la gardènia blanca, entrellaçades amb el frangipani senegalès i la delicada amarilis.

COR

El cor ofereix una explosió de nard indi i flors de gessamí, acompanyades per la cremosa calidesa del formigó de xampany i les flors de taronger.

FONS

La sensual base de Velvet Desire de Dolce&Gabbana està realçada pels accents epicuris de la vainilla, la càlida riquesa de la resina d'ambre i els dolços matisos de canyella del bàlsam del Perú.