Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Velvet Mughetto Eau de Parfum
Velvet Mughetto Eau de Parfum
Velvet Mughetto Eau de Parfum
100 ML 100 ml / 244.00€
-17% T'ESTALVIES -51,00 €
295,00 € 244,00 €
244,00 € -17%
244,00 €
100 ml / 244.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,66€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Dolce & Gabbana Velvet Mughetto Eau de Parfum, perfum unisex. El paisatge de l'illa que desperta amb la primavera, el frenesí de l'obertura de les flors multicolors delicades i els antics temples, que són testimonis silenciosos del cicle etern del renaixement de la natura.

A aquest evocador teló de fons sicilià està dedicada Dolce&Gabbana Velvet Mughetto, una fragància que ret homenatge a la fresca verdor de les plantes ia les àmplies planes plenes de flors silvestres.

La fragància de dona Dolce&Gabbana Velvet Mughetto, acariciada per la calor primaveral, revela un sofisticat patró d'accents cítrics de bergamota italiana, delicades aromes de muguet i notes enfustades.

Una fragància de gran caràcter que s'inspira en la joia de viure i l'explosió per als sentits que resulta Sicília.

Com a part de la col·lecció Velvet de Dolce&Gabbana, Dolce&Gabbana Velvet Mughetto Eau de Parfum és un homenatge a la generosa naturalesa ia l'extraordinari llegat olfactiu de l'illa al voltant de la qual gira el cor de l'estètica de la marca.

DISSENY

L'emblemàtic flascó de vidre gruixut de la col·lecció Velvet de Dolce&Gabbana es realça per al Dolce&Gabbana Velvet Mughetto Eau de Parfum amb un tap de vellut verd clar amb detalls daurats.

El flascó, decorat amb una placa daurada, es presenta en un cofre de vellut negre.

Dolce&Gabbana Velvet Mughetto Eau de Parfum: un brodat olfactiu delicat, vellutat i floral.

Una fragància floral verda creada per Sidonie Lancesseur en exclusiva per a Dolce&Gabbana.

EAN13
8054754400076
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Floral
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de pols del cos per a una major durada i intensitat.

SORTIDA

La fragància s?obre amb espurnejants notes de sortida cítriques d?essència de bergamota italiana, que aporten un picant fresc, evocador de la costa. El cassis afegeix una faceta afruitada fosca, mentre que el pebre rosa aporta una nota picant i rosada.

COR

El cor està dominat per un acord de lliri de les valls, agraciat amb una rara dualitat que combina un fort caràcter verd amb una faceta més dolça i radiant. Escalfat pels càlids raigs del sol sicilià, es barreja amb la magnòlia cremosa i el pàtxuli terrós per revelar un generós bouquet en flor.

FONS

La base del perfum Dolce&Gabbana Velvet Mughetto dóna pas a notes sensuals i resinoses de sàndal de Nova Caledònia, cipriol especiat i fusta de caixmir: fusta de caixmir resinosa, que capta la llum del sol de l'illa en la seva màxima esplendor.