Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Velvet Blue Musk Eau de Parfum
Velvet Blue Musk Eau de Parfum
Velvet Blue Musk Eau de Parfum

Velvet Blue Musk Eau de Parfum

100 ML 100 ml / 244.00€
-17% T'ESTALVIES -51,00 €
295,00 € 244,00 €
244,00 € -17%
244,00 €
100 ml / 244.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,66€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Dolce & Gabbana Velvet Blue Musk Eau de Parfum, perfum unisex inspirat en Sicília, narra una història que es desenvolupa sumida en les embriagadores fragàncies que impregnen els carrers i els palaus de l'illa, decorats amb lluents ors i tocs de lapislàtzuli que brillen sota el sol de la Mediterrània.

Com una suau brisa que bufa des dels vestigis de l'antiga Aràbia, el perfum unisex Dolce&Gabbana Velvet Blue Musk engloba el mesc en una alquímia de safrà i refinades notes de preada rosa damascena que evoquen les denses ombres que predominaven.

Dolce&Gabbana Velvet Blue Musk forma part de l'exclusiva col·lecció Velvet de Dolce&Gabbana, la família de fragàncies que convida a explorar la història i les tradicions de Sicília, cor de l'ADN de la marca.

DISSENY

L'emblemàtic flascó de vidre gruixut de la col·lecció Velvet de Dolce&Gabbana es realça per al Dolce&Gabbana Velvet Blue Musk Eau de Parfum amb un tap de vellut blau amb detalls daurats.

El flascó, decorat amb una placa daurada, es presenta en un cofre de vellut negre.

Dolce&Gabbana Velvet Blue Musk Eau de Parfum: una fragància resplendent com una joia.

Una fragància enfustada mescada creada per Mathilde Bijaoui en exclusiva per a Dolce&Gabbana.

EAN13
8054754400083
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Enfustada
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de pols del cos per a una major durada i intensitat.

SORTIDA

A les notes de sortida de la fragància, espurnes essències de safrà es troben amb el cardamom i el comí, afegint vibrants centelleigs d'espècies.

COR

La inconfusible intensitat de la rosa damascena obre el cor de Dolce&Gabbana Velvet Blue Musk, amb sàndal cremós i cypriol nagarmotha, donant vida a l'or resplendent dels palazzos mil·lenaris.

FONS

La base dóna pas a sensuals notes de mesc, hi havia tonka suau com l'ametlla i l'embriagadora persistència de la fusta de cedre.