Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Velvet Rose Eau de Parfum
Velvet Rose Eau de Parfum
Velvet Rose Eau de Parfum
100 ML 100 ml / 244.00€
-17% T'ESTALVIES -51,00 €
295,00 € 244,00 €
244,00 € -17%
244,00 €
100 ml / 244.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,66€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Dolce & Gabbana Velvet Rose Eau de Parfum, perfum unisex. Fresca com la rosada que es posa als pètals quan la natura desperta, tan femenina com el rovell d'una flor a punt d'obrir-se.

Dolce&Gabbana Velvet Rose és tot un homenatge a la rosa amb unes aromes que s'assemblen extraordinàriament a la realitat.

La rosa mediterrània protagonitza el perfum de dona Dolce&Gabbana Velvet Rose, una sumptuosa fragància que barreja hàbilment tres extractes únics per recrear l'encant d'una flor que s'obre a l'alba il·luminada pels primers raigs de sol.

Dolce&Gabbana Velvet Rose forma part de la col·lecció Velvet de Dolce&Gabbana, l'exclusiva família de fragàncies que convida a explorar la història i les tradicions de Sicília, cor de l'ADN de la marca.

DISSENY

L'emblemàtic flascó de vidre gruixut de la col·lecció Velvet de Dolce&Gabbana es realça per al Dolce&Gabbana Velvet Rose Eau de Parfum amb un tap de vellut rosa fosc amb detalls daurats.

El flascó, decorat amb una placa daurada, es presenta en un cofre de vellut negre.

Dolce&Gabbana Velvet Rose Eau de Parfum: una expressió radiant de feminitat.

Una fragància floral de roses creada per Rodrigo Flores-Roux en exclusiva per a Dolce&Gabbana.

EAN13
8054754400090
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Floral
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de pols del cos per a una major durada i intensitat.

SORTIDA

Les notes de sortida cítriques de la mandarina italiana, premsada en fred a partir de la closca just després de la collita, es fonen amb el lliri blanc i la bergamota italiana, en un preludi encantador del cor floral.

COR

La peça central de Velvet Rose de Dolce&Gabbana està composta per tres roses vintage, en una barreja intrigant entre les cruixents facetes de l'acord de rosa centifolia, el ric absolut de rosa marroquina i la fresca essència de rosa búlgara, juntament amb tocs de gerani egipci.

FONS

Subtils notes de gerds silvestre i mora afegeixen una deliciós aroma afruitat als suaus mescs empolsats i al sofisticat aroma de l'iris italià.