Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Velvet Vetiver Eau de Parfum
Velvet Vetiver Eau de Parfum
Velvet Vetiver Eau de Parfum
100 ML 100 ml / 244.00€
-17% T'ESTALVIES -51,00 €
295,00 € 244,00 €
244,00 € -17%
244,00 €
100 ml / 244.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,66€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Dolce & Gabbana Velvet Vetiver Eau de Parfum, perfum unisex. Llum enlluernadora, aromes envoltants i la frescor de l'aigua de colònia que apaivaga la calor dels estius sicilians.

Dolce&Gabbana Velvet Vetiver és una fragància vigoritzant amb una elegància sense comparació.

Com a part de la col·lecció Velvet de Dolce&Gabbana, l'exclusiva família de fragàncies que convida a descobrir Sicília, el perfum unisex Dolce&Gabbana Velvet Vetiver està format per un bouquet format per singulars matèries primeres.

En aquesta fragància cobra vida un equilibri perfecte entre les notes herbàcies de l'artemisia, la dolçor afruitada de la figa mediterrània i les notes enfustades del vetiver haitià.

DISSENY

L'emblemàtic flascó de vidre gruixut de la col·lecció Velvet de Dolce&Gabbana es realça per al Dolce&Gabbana Velvet Vetiver Eau de Parfum amb un tap de vellut verd maragda amb detalls daurats.

El flascó, decorat amb una placa daurada, es presenta en un cofre de vellut negre.

Dolce&Gabbana Velvet Vetiver Eau de Parfum: una barreja clàssica amb una sensibilitat contemporània.

Una fragància verda enfustada creada per Rodrigo Flores-Roux en exclusiva per a Dolce&Gabbana.

EAN13
8054754400120
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Aromàtica
Enfustada
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de pols del cos per a una major durada i intensitat.

SORTIDA

La fragància s'obre amb la qualitat herbàcia de l'artemisia marroquina, combinada amb els cítrics picants de la bergamota i el cedrat italians, i reforçada per l'amargor de la resina de gàlban i la sajolida silvestre.

COR

La dolçor voluptuosa de la figa d'Esmirna dóna lloc al cor de Velvet Vetiver de Dolce&Gabbana, amplificat per les notes balsàmiques de la resina de llentiscle i contrarestat per les notes aromàtiques de la sàlvia sclarea francesa i l'eucaliptus blau.

FONS

El vetiver haitià, ingredient emblemàtic, ofereix un potent assecat, el seu subtil fumat es barreja amb el profund aroma resinós del pi marítim, mentre que les perdurables notes de vainilla dolça de l'herba de búfal i l'epíleg mescat del nirvanolide creen una estela rica i envoltant.