Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Rouge G Carcassa Joia amb Doble Mirall

Color:
L Ecaille
Disponible
29,40 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,44€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Rouge G Case de Guerlain. Carcassa joia amb doble mirall per a barra de llavis de tractament personalitzable.

El disseny emblemàtic de Rouge G s'ha modernitzat amb una gamma de carcasses joia personalitzables que es poden completar amb una recàrrega, un reflex del saber fer i el compromís de la Maison Guerlain.

Rouge G es reinventa amb un adorn daurat que revela el seu doble mirall secret. La col·lecció inclou 9 carcasses dissenyades en un estil elegant i atemporal.

Rouge G, l'emblemàtica barra de llavis joia de Guerlain, s'ha reinventat en una versió d'ultratractament en una àmplia gamma de tons altament pigmentats de llarga durada setinats o mat vellutats.

Composta per un 89% de base de tractament¹, la seva fórmula exclusivament elaborada amb ceres d'origen natural inclou un extracte oliós de lliri amb propietats allisants i regeneradores per a un confort excepcional².

El disseny d'aquesta barra de llavis emblemàtica també es reinventa amb un nou i radiant adorn daurat que revela el seu doble mirall secret. Les carcasses Rouge G es poden personalitzar i recarregar tantes vegades com es vulgui, i es presenten en una gamma de motius que reflecteixen el saber fer i el compromís de la Maison Guerlain.

Aquestes carcasses es divideixen en 3 famílies:

- Estampades: motius elegants salvatges.

- Atemporals: tons llisos i elegants.

- Decorades: inspirades en materials nobles per a una elegància atemporal.

El pes de la carcassa joia s'ha reduït en un 19% i el seu procés d'elaboració s'ha optimitzat, fet que es tradueix en una reducció del 30% de les emissions de CO2 en comparació de l'anterior generació de carcasses Rouge G³.

A la teva primera compra del Rouge G, tria un color i una carcassa per crear la teva pròpia barra de llavis.

A les següents, recarrega el color o canvia de carcassa com vulguis.

Les noves carcasses Rouge G només són compatibles amb les recàrregues de nova generació, i viceversa.

Percentatge mitjà de la base de tractament sense pigments ni nacres a la gamma Rouge G: Rouge G Velvet mín. 81 % i Rouge G Satin mín. 89%.

Un Rouge G complet i una recàrrega.

EAN13
3346470439429
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Luxe
Va bien con