Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Jaleo Eau de Parfum

Sizes
Color:
100 ML
Disponible
100 ml / 48.00€
48,00 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,72€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Perfum per a home Jaleo Eau de Parfum de Siwon Men Care. L'ampolla anticipa el seu interior: el seu degradat simbolitza el capvespre que s'allarga fins a la nit, els plans que comencen de tranquis i uego es desmadren i, de fons, sorgeix el que antipaves: Jaleo.

Notaràs un increment del 64% en els rics olors! a veure 2 centímetres del teu coll? i un 35% als per què no em deixes aquesta olor... al meu coixí?

En definitiva, un best-seller per a homes que vols una aroma lleugera, relaxada i entremaliada.

EAN13
8437021303858
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Enfustada
Especiada
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó
Certificat
Animal Friendly
Vegà
Concentración
Eau de Parfum

1. Aplica-t'ho on sents el pols (coll, nines). Amb 1 pulsació a cada, és més que suficient… però reaplica les vegades que vulguis segons el teu grau de Jaleo que busquis.

2. Aquest perfum es pot portar en qualsevol moment ia qualsevol lloc... sempre que estiguis disposat per al Jaleo. Aquest perfum t'acompanya segons evoluciona el teu mood al llarg de les teves estones gaudides.

Sortida: comencem el pla de tranquis, lleugerets i cítrics (com les nostres persones preferides) amb notes de sortida de Yuzu, CBD i llimona d'Amalfi.

Cor: de tarda, ens anem embolicant amb unes notes de cor enfustades de cashmere, cedre i pecan.

Fons: al fons, ja de nit ben entrades (la que jo et donava), es revelen notes juganeres i travesses: Llavor de Haba Tonka - com la del gintònic - i un puntet de vainilla.

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER). PARFUM (FRAGRANCE). ETHYLHEXYL SALICYLATE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. LIMONENE. LINALOOL. COUMARIN. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. CITRONELLOL. CITRAL. GERANIOL. EUGENOL.

Va bien con