Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Anti- Ageing Cream

Sizes
Color:
50 ML
Sin existencias
100 ml / 49.60€
24,80 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,37€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Cocunat Anti- Ageing Cream 50 ml

Aquesta crema hidratant facial per a pells mixtes i grasses de textura lleugera és el que la teva pell necessita per equilibrar el pH, els brillos i els porus.

La seva formulació a base d'oli de soja, escualè, àcid hialurònic i extractes de llimona i sàlvia no només regula el sèu de la pell sinó que, a més, tracta els primers signes de l'edat.

Com que no conté petrolats ni silicones, és lleugera i t'encantarà utilitzar-la diàriament, ja que controla l'excés de greix, equilibra la teva pell i, a més, manté a ratlla les línies d'expressió.

Gràcies als seus ingredients naturals, aconseguiràs una pell radiant.

L'àcid hialurònic aporta grans dosis d'hidratació sense engrassar, ajuda a omplir les petites arrugues i línies d'expressió i és un potent antioxidant natural.

L'extracte de llimona i sàlvia intervenen en la regulació del pH i combaten l'excés de greix.

La soja i l'escualè, respectivament, retenen la hidratació de la pell mantenint-la hidratada durant tot el dia i milloren l'absorció dels principis actius.

Equilibra i purifica la pell

Ideal per als primers signes de l'edat

Textura lleugera

EAN13
8436570022210
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Nutrició
Regeneració
Textura
Crema
Principis Actius
Mantega de Karité
Niacinamida
Vitamina A
Àcid Hialurònic
Format
Dosificador

Aplicar sobre la pell neta en cara, coll i escot

AQUA, CAPRYLIC CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, PROPANEDIOL, GLYCERYL STEARATE SE, STEARIC ACID, GLYCERIN, CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL PHYTOSTEROL ESTER, PERSEA GRATISSIMA OIL, BETAINE, SODIUM HYALURONATE, NIACINAMIDE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT, ASCORBYL GLUCOSIDE, TOCOPHEROL, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, XANTHAN GUM, GLYCINE SOJA OIL, PHENETHYL ALCOHOL, SQUALENE, CAPRYLYL GLYCOL, TITANIUM DIOXIDE, BETA-SITOSTEROL, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, POTASSIUM SORBATE, PARFUM*, LINALOOL, LIMONENE.

*100% Natural Parfum / Perfume 100% Natural

** Naturally found in the parfum / Se encuentran de manera natural en el perfume

Va bien con