Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Combination Oily Skin Cream

Sizes
Color:
50 ML
Sin existencias
100 ml / 35.20€
17,60 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,26€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Cocunat Combination Oily Skin Cream 50 ml

Aquesta crema hidratant facial per a pells mixtes i grasses de textura lleugera és el que la teva pell necessita per equilibrar el pH, els brillos i els porus.

La seva formulació a base d'oli de soja, escualè, àcid hialurònic i extractes de llimona i sàlvia no només regula el sèu de la pell sinó que, a més, tracta els primers signes de l'edat.

Com que no conté petrolats ni silicones, és lleugera i t'encantarà utilitzar-la diàriament, ja que controla l'excés de greix, equilibra la teva pell i, a més, manté a ratlla les línies d'expressió.

Gràcies als seus ingredients naturals, aconseguiràs una pell radiant.

L'àcid hialurònic aporta grans dosis d'hidratació sense engrassar, ajuda a omplir les petites arrugues i línies d'expressió i és un potent antioxidant natural.

L'extracte de llimona i sàlvia intervenen en la regulació del pH i combaten l'excés de greix.

La soja i l'escualè, respectivament, retenen la hidratació de la pell mantenint-la hidratada durant tot el dia i milloren l'absorció dels principis actius.

Equilibra i purifica la pell

Ideal per als primers signes de l'edat

Textura lleugera

Aplicar sobre la pell neta en la cara.

AQUA/WATER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCO CAPRYLATE/CAPRATE, SODIUM ACRYLATE/ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/DIMETHYLACRYLAMIDE, PROPANEDIOL, GLYCERIN, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SORBITAN ISOSTEARATE, PARFUM/FRAGANCE*, CITRIC ACID, GLYCINE SOJA OIL, CITRUS LIMONUM FRUIT EXTRACT, HEDERA HELIX LEAF EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, STEROLS, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SQUALENE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CAPRYLYL GLYCOL.

* No harsh synthetic chemicals / Keine aggressiven synthetischen Chemikalien.

Va bien con