Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Happy Hair

Sizes
Color:
60 COMPRIMITS
Sin existencias
25,60 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Aconsegueix un descompte en les teves compres
15% de descompte a la categoria capil·lars des del 23/09 fins al 23/10
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,38€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Cocunat Happy Hair 180gr.

HAPPY HAIR és el nutricosmètic amb la concentració d'actius més potent del mercat.

La formulació d'aquest complement vitamínic de 15 actius clínics 100% naturals i vegans està científicament dissenyada per aportar allò que el teu cabell necessita per recuperar la seva força.

Combat la pèrdua de densitat i flexibilitat, la manca de brillantor i caiguda en cabells danyats per l'estrès, problemes de nutrició i dieta o danys físics com pentinat o tints.

La fórmula més completa i potent del mercat, amb tots els nutrients a la concentració més òptima perquè realment sigui efectiva:

. 5.000mcg de BIOTINA

. 2.700mcg de Zinc

. Vitamines A, B, C i E

. Àcid Fòlic, Iode i Niacinamida

. Inositol i Turó

Cada envàs conté 60 gominoles veganes (tractament per a 30 dies)

Recomanem el tractament de 3 mesos per a uns resultats òptims veient el teu cabell fort i amb un creixement real i de 6 mesos per a una cabellera totalment recuperada.

IMPORTANT: Els resultats variaran de persona a persona. A causa del seu alt contingut dingredients naturals pot canviar el color del producte sense afectar la qualitat i efectivitat.

HAPPY HAIR no conté hormones pel que no afectarà el teu borrissol facial o corporal ni tindràs efecte rebot.

Formulació més efectiva del mercat

5.000mcg de Biotina

2.700mcg de Zinc

Vitamines A, B, C i E

Àcid Fòlic, Iode i Niacinamida

Inositol i Turó

100% Veganes

Estimula el creixement del cabell

Cabell més fort i brillant

Prevé la caiguda dels cabells

Prendre 2 gominoles al dia en adults. Els complements alimentaris no s'han de considerar substitutius d'una dieta sana i equilibrada. Superar la dosi diària aconsellada no suposa més eficàcia.

GLUCOSE SYRUP, SUGAR, WATER, GELLING AGENT (PECTIN), DL-ALPHA-TOCOPHERYL ACETATE (VITAMIN E), ACIDULANT (CITRIC ACID), L-ASCORBIC ACID (VITAMIN C), MALTODEXTRIN, ACIDITY REGULATOR (SODIUM CITRATE), VEGETABLE OIL, FLAVOURING, ZINC CITRATE, RETINYL ACETATE (VITAMIN A), D-BIOTIN (BIOTIN), D-CALCIUM PANTOTHENATE (PANTOTHENIC ACID), ERGOCALCIFEROL (VITAMIN D, NICOTINAMIDE (NIACIN), PYRIDOXINE HYDROCHLORIDE (VITAMIN B6), ANTI-CAKING AGENT (CARNAUBA WAX), COLORING (BRILLIANT BLUE FCF), CYANOCOBALAMIN (VITAMIN B12), PTEROYLMONOGLUTAMIC ACID (FOLIC ACID), RIBOFLAVIN (VITAMIN B2), CHOLINE BITARTRATE, POTASSIUM IODIDE, INOSITOL.

Va bien con