Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

The Architect

Sizes
Color:
20 ML
Sin existencias
100 ml / 224.75€
44,95 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,67€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Cocunat The Architect 20ml.

Tractament antiedat intensiu per al contorn dulls. Penetra a la capa més profunda de la pell, reduint les potes de gall, les arrugues més profundes, les bosses i ulleres.

Amb Àcid Hialurònic de baix pes molecular i Bakuchiol (Retinol-like).

THE ARCHITECT penetra a la capa més profunda de la pell per reduir les potes de gall i les arrugues més profundes emplenant-les des de l'interior.

Combat els signes d'envelliment en augmentar la producció de TENASCIN-X, coneguda com a proteïna arquitectònica que reconstrueix les propietats estructurals de la pell i restaura l'aparença d'una pell visiblement més jove.

Redueix un 15% la profunditat de les arrugues*

Aixeca un 27% la parpella*

Redueix un 19% les bosses i ulleres*

Pell un 35% més lluminosa i homogènia*

Hidratació profunda fins a 8h*

Redueix un 29% la descamació i la sequedat*

Aplicar matí i nit amb lleus toquets a la zona del contorn dels ulls.

ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, AQUA , ROSA CENTIFOLIA FLOWER WATER*, PROPANEDIOL, GLYCERIN, XANTHAN GUM, SODIUM HYALURONATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, CAFFEINE, SILICA, BAKUCHIOL, JASMINUM SAMBAC FLOWER EXTRACT, CRATAEGUS MONOGYNA FLOWER EXTRACT, LESPEDEZA CAPITATA LEAF/STEM EXTRACT, ANIGOZANTHOS FLAVIDUS EXTRACT, CHLORELLA EMERSONII EXTRACT, TITANIUM DIOXIDE , BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, BENZOIC ACID, MICA , PARFUM , CITRIC ACID, LIMONENE**, SORBIC ACID, TOCOPHEROL, TIN OXIDE .O42

Va bien con