Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Gucci Poudre de Beauté Mat Naturel Pols Compacte
Gucci Poudre de Beauté Mat Naturel Pols Compacte
Gucci Poudre de Beauté Mat Naturel Pols Compacte
Gucci Poudre de Beauté Mat Naturel Pols Compacte
Gucci Poudre de Beauté Mat Naturel Pols Compacte
Gucci Poudre de Beauté Mat Naturel Pols Compacte
Gucci Poudre de Beauté Mat Naturel Pols Compacte

Gucci Poudre de Beauté Mat Naturel Pols Compacte

Powde 06
-20% T'ESTALVIES -13,49 €
67,44 € 53,95 €
53,95 € -20%
53,95 €
Darreres unitats en inventari
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,81€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Gucci Pudre de Beauté Mat Naturel Pols Compactes 01 10g.

Puedre de Beauté Mat Naturel de Gucci Beauty és una pols compacta i modulable que permet crear una pell unificada i lluminosa per lluir un look perfecte d'aspecte natural.

Gaudeix dels rituals de bellesa d'antany amb la pols compacta Pudre de Beauté Mat Naturel, que ofereix una textura lleuger i visiblement suau.

A més, està enriquit amb una delicada fragància floral que envolta i delecta els sentits en entrar en contacte amb el rostre.   

Fórmula i aplicació 

Formulat amb una combinació de pols de partícules laminars microreflectants i pigments d'efecte “soft focus”, aquesta pols de maquillatge s'estén suaument sobre la pell creant una pell unificada i lluminosa, alhora que els agents emol·lients brinden una sedosa sensació de confort que dura tot el dia. 

La fórmula d'aquesta pols mata llisca amb facilitat sobre la pell i permet una aplicació personalitzada i una cobertura modulable, des de lleugera a mitjana.

Quan es fa servir per si sol, la pols compacta Poudre De Beauté Mat Naturel ajuda a perfeccionar la pell i unificar el to. La pell es veu matificada amb un acabat natural.

Sobre la base de maquillatge, aquesta pols compacta de Gucci ajuda a fixar el maquillatge a la perfecció oferint un acabat suau i una sensació de confort que es manté durant el temps que es faci servir.

Disseny i gamma

La pols compacta Poudre De Beauté Mat Naturel es presenta en una polvorera de color rosa pàl·lid amb adorns daurats i mirall integrat, i decorada amb el logo de Gucci.

Disponible en 14 tons i apte per a tot tipus de pell, inclou un suau aplicador d'esponja confeccionat amb textures de microfibra i s'ha dissenyat amb una estructura plegable de dos materials per facilitar una aplicació versàtil i la cobertura a les zones de més difícil accés .

EAN13
3614229385281
Quantitat
10 G
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Matificant
Textura
Compacta
Pols
Acabat
Lluminós
Natural
Cobertura
Modulable
Durada
Llarga Durada

CONSELLS D'APLICACIÓ:

I Aplicar aquesta pols compacte Gucci amb l'aplicador d'esponja suau per a una aplicació versàtil i la cobertura a zones de més difícil accés.

I Aplicar per tota la cara per unificar el to de la pell o aplicar sobre la base de maquillatge per ajudar a fixar-la i aportar més cobertura.

TALC, MICA, ZINC STEARATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE, POTASSIUM SORBATE, SILICA, NYLON-12, HEXYLENE GLYCOL, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, [MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR/+/-:TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), YELLOW 5 LAKE (CI 19140), MANGANESE VIOLET (CI 77742)].