Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Gucci Brume de Beauté Mist
Gucci Brume de Beauté Mist
Gucci Brume de Beauté Mist

Gucci Brume de Beauté Mist

80 ML 100 ml / 78.13€
-20% T'ESTALVIES -15,63 €
78,13 € 62,50 €
62,50 € -20%
62,50 €
100 ml / 78.13€
Darreres unitats en inventari
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,94€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Gucci Brume de Beauté Mist.

La boira de bellesa Brume de Beauté és un producte híbrid per preparar, fixar i refrescar la pell, enriquit amb ingredients calmants i protectors, i que compta amb propietats hidratants que duren fins a 48 hores.

Ajuda a protegir la pell de la contaminació i es pot fer servir per hidratar el rostre per aconseguir una pell d'acabat brillant, abans, durant o després de l'ús del maquillatge.

Multiusos i genderless, utilitza'l per preparar la pell per al maquillatge, després de maquillar-se per fixar el look final, o per refrescar la pell en un suau núvol d'hidratació en qualsevol moment del dia. 

Fórmula i aplicació

L´oli de rosa negra, característic de Gucci Beauty, és l´ingredient secret de la fórmula, que proporciona propietats calmants i antioxidants.

Enriquida amb àcid hialurònic, aquesta boira ofereix hidratació i una brillantor d'aspecte saludable a la pell, mentre que una barreja d'actius formadors de pel·lícula és ideal per ajudar a fixar el maquillatge.

Des de preparar la pell fins a perfeccionar i mantenir la cara fresca durant tot el dia, Brume De Beauté és un producte de bellesa multiús per a totes les necessitats. 

Disseny i gamma

Presentat en un flascó de vidre en rosa pastís transparent, rematat amb una vora daurada luxosa, Brume De Beauté es veurà bonic en qualsevol bossa de maquillatge o en qualsevol tocador i està disponible en una fórmula universal.

A més, compta amb un atomitzador que proporciona un lleuger núvol d'hidratació sobre la pell o el maquillatge per a una aplicació còmoda i un moment per mimar-se.

EAN13
3616302016730
Quantitat
80 ML
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Calmant
Hidratació
Protecció
Textura
Bruma
Principis Actius
Àcid Hialurònic
Format
Flascó
Acabat
Brillant
Durada
Llarga Durada

Multiusos i gendeless, la boira hidratant GLOW pot utilitzar-se abans del maquillatge com a preparador de la pell, després de maquillar-se com a boira fixant per al toc final, i en qualsevol moment durant el dia per refrescar la pell amb un suau núvol d'hidratació.

bé, tancar els ulls i llavis, i ruixar la boira a uns 20 cm de la pell.

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Trimethylsiloxysilicate, Pentylene Glycol, Dimethicone, Cetyl Ethylhexanoate, Butylene Glycol, Sodium PCA, Caprylic/Capric Triglyceride, Rosa Centifolia Flower Water, Sucrose, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Sodium Chloride, Citric Acid, Parfum/Fragrance, Sodium Hyaluronate, Dimethylmethoxy Chromanol, Rosa Hybrid Flower Extract, Sodium Benzoate, Limonene, Potassium Sorbate, Linalool, Benzyl Salicylate.