Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Gucci Sérum de Beauté Fluide Soyeux Prebase
Gucci Sérum de Beauté Fluide Soyeux Prebase
Gucci Sérum de Beauté Fluide Soyeux Prebase
Gucci Sérum de Beauté Fluide Soyeux Prebase
Gucci Sérum de Beauté Fluide Soyeux Prebase

Gucci Sérum de Beauté Fluide Soyeux Prebase

30 ML 100 ml / 161.67€
-20% T'ESTALVIES -12,13 €
60,63 € 48,50 €
48,50 € -20%
48,50 €
100 ml / 161.67€
Darreres unitats en inventari
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,73€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Sense brillantors, mat, uniforme: Sèrum De Beauté Fluide Matifiant de Gucci, la nova prebase matificant que manté el maquillatge amb un aspecte fresc i cuida la pell.

La fórmula en gel fresc altament sensorial és apta per a tota mena de pells i està dissenyada per embellir les faccions úniques, en lloc d'emmascarar-les.

Llisca fàcilment sobre la pell, es fon amb la base de maquillatge per a un acabat natural i de llarga durada, però també es pot utilitzar només per uniformitzar i difuminar les imperfeccions de la pell. 

La fórmula 

Enriquida amb un complex seborregulador d'extracte d'arbre de Moambe Groc, àcid salicílic i pólvores de bambú, la fórmula controla les brillantors durant tot el dia, difumina l'aparença dels porus i millora la durada del maquillatge.

Enriquit amb ingredients curosos com l'àcid hialurònic i la glicerina, Sèrum De Beauté Fluide Matifiant crea una pell naturalment perfeccionada i unificada. La rosa centifòlia destil·lada calma la pell i proporciona un poder antioxidant a la prebase.

La seva fórmula lliscant deixa la pell bellament uniforme, tant si la prebase es porta sola com a combinada per a un look total. 

El disseny

Sèrum De Beauté Fluide Matifiant es presenta en un luxós flascó de vidre pesat amb acabat ivori esmerilat, un filtre, un caputxó i un collaret de brillantor ivori, i un dosificador daurat.

El logotip Gucci apareix en estampació en calent de color daurat al flascó, igual que el nom i la descripció del Sèrum De Beauté Fluide Matifiant.

EAN13
3614229377705
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Imperfeccions
Porus
Seborregulador
Uniformitat
Textura
Fluida
Principis Actius
Àcid Hialurònic
Format
Dosificador
Acabat
Mat
Durada
Llarga Durada

Consistència de gel sensorial i no enganxós

Difumina les imperfeccions · Controla les brillantors i matifica la pell

Millora la durada del maquillatge

Aqua/Water/Eau, Dimethicone, Polysilicone-11, Butylene Glycol, Nylon-12, Silica, Squalane, Isononyl Isononanoate, Phenoxyethanol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Isohexadecane, PEG-10 Dimethicone, Polysorbate 40, Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Polysorbate 60, Disodium EDTA, Parfum/Fragrance, Biosaccharide Gum-1, Sorbitan Isostearate, Limonene, Sodium Hydroxide, Linalool, Benzyl Salicylate, Citronellol, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Extract