Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Gucci Poudre de Beauté Mat Naturel Pols Compactes Recàrrega
Gucci Poudre de Beauté Mat Naturel Pols Compactes Recàrrega
Gucci Poudre de Beauté Mat Naturel Pols Compactes Recàrrega
Gucci Poudre de Beauté Mat Naturel Pols Compactes Recàrrega
Gucci Poudre de Beauté Mat Naturel Pols Compactes Recàrrega
Gucci Poudre de Beauté Mat Naturel Pols Compactes Recàrrega

Gucci Poudre de Beauté Mat Naturel Pols Compactes Recàrrega

refil 07
-20% T'ESTALVIES -9,35 €
46,75 € 37,40 €
37,40 € -20%
37,40 €
Darreres unitats en inventari
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,56€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Gucci Pudre de Beauté Mat Naturel Pols Compactes Recàrrega 10 10g.

Gaudeix dels rituals de bellesa d'antany amb el Poudre de Beauté Mat Naturel de Gucci Beauty, un suau maquillatge facial en pols que unifica el rostre i crea un look perfeccionat d'aspecte natural amb un acabat visiblement suau. 

Ingredients i beneficis

- Pols de partícules laminars microreflectants per a una aplicació suau sobre la pell i un efecte lluminós 

- Agents emol·lients per proporcionar una sensació de confort durant tot el dia

- Pigments d'efecte “soft focus” per aconseguir una pell perfeccionada i uniforme 

Fórmula i aplicació 

Amb una combinació de pols de partícules laminars microreflectants i pigments d'efecte “soft focus”, la fórmula s'estén suaument sobre la pell per crear un efecte uniforme i lluminós, alhora que els agents emol·lients es fonen per oferir una suau sensació de confort que dura tot el dia.

A més, compta amb una delicada fragància floral que delecta els sentits en entrar en contacte amb el rostre. 

La pols mat vellutada llisca fàcil i suaument sobre la pell, la qual cosa et permet aplicar segons la teva preferència, amb una cobertura modulable, lleugera o mitjana. Utilitza aquesta pols compacta Gucci només per perfeccionar i unificar el to de la pell amb un toc mat natural, o aplica'l sobre una base de maquillatge per fixar el maquillatge a la perfecció i aconseguir un look suau i impecable.

Disseny i gamma

La pols compacta Poudre De Beauté Mat Naturel es presenta en una polvorera de color rosa pàl·lid i daurat amb mirall, i adornada amb el logotip Gucci.

Disponible en 14 tons perfectes i adequats per a tota mena de pells, inclou un suau aplicador d'esponja confeccionat amb microfibra i amb un disseny plegable, cosa que facilita una aplicació versàtil i la cobertura de les zones més difícils.

EAN13
3616301295266
Quantitat
10 G
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Matificant
Textura
Compacta
Pols
Acabat
Lluminós
Natural
Cobertura
Modulable
Durada
Llarga Durada

CONSELLS D'APLICACIÓ:Aplicar aquesta pols compacta Gucci utilitzant l'aplicador d'esponja per aconseguir una aplicació versàtil i la cobertura de les zones més difícils.

Aplicar per tota la cara per unificar el to de la pell o sobre la base de maquillatge per fixar-la i afegir-hi una cobertura modulable.

Per emplenar, retira el recipient del suport i introdueix una agulla a l'orifici de la part posterior de la polvorera per alliberar el recipient buit.

TALC, MICA, ZINC STEARATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE, POTASSIUM SORBATE, SILICA, NYLON-12, HEXYLENE GLYCOL, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, [MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR/+/-:TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), YELLOW 5 LAKE (CI 19140), MANGANESE VIOLET (CI 77742)].