Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Gucci Rouge de Beauté Brillant Labial
Gucci Rouge de Beauté Brillant Labial
Gucci Rouge de Beauté Brillant Labial
Gucci Rouge de Beauté Brillant Labial
Gucci Rouge de Beauté Brillant Labial
Gucci Rouge de Beauté Brillant Labial
Gucci Rouge de Beauté Brillant Labial
Gucci Rouge de Beauté Brillant Labial
Gucci Rouge de Beauté Brillant Labial

Gucci Rouge de Beauté Brillant Labial

Shine Lipstick 714
-20% T'ESTALVIES -10,88 €
54,38 € 43,50 €
43,50 € -20%
43,50 €
Darreres unitats en inventari
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,65€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Gucci Rouge de Beauté Brillant Labial.

Amb un efecte profundament hidratant durant més de 24 hores, de llarga durada i amb una brillantor resplendent, el labial hidratant Gucci Beauty Rouge De Beauté Brillant combina les propietats protectores d'un bàlsam amb els pigments d'una barra de llavis.

Fórmula i aplicació:

Formulat amb ingredients nutritius i antioxidants, la textura cremosa d'aquest labial hidratant il·lumina i preserva la bellesa natural dels teus llavis, fent-los lluir més farcits i hidratats en una gamma de colors irresistibles.

- La combinació dels olis de rosa negra, peònia i llavor de jojoba amb la mantega de karité aporten nutrició a pell durant 24 hores, alhora que proporcionen un color brillant i radiant.

- L'àcid hialurònic proporciona una hidratació de llarga durada amb efectes subtils però visibles, redensificants i suavitzants.

Disseny i gamma: 

La brillantor atractiva i el color radiant es combinen en tonalitats vibrants de vermell, rosa, corall i matisos naturals perquè trobis el to perfecte per a tu.

Presentat en una elegant i delicada estructura daurada, el preciós tap d´aquest labial Gucci es cobreix d´un extraordinari estampat en negre i daurat inspirat en els fermalls vintage.

EAN13
3614228844796
Quantitat
1800 mg
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Hidratació
Lluminositat
Nutrició
Protecció
Uniformitat
Textura
Crema
Format
Stick
Acabat
Brillant
Durada
Llarga Durada

CONSELLS D'APLICACIÓ:

Aplicar el labial Rouge De Beauté Brillant sobre els llavis sense maquillatge, directament amb la barra de llavis.

La seva fórmula intensament nutritiva no requereix una base de bàlsam labial, i la calidesa de la pell la fon a la perfecció fent que sigui molt fàcil d'aplicar.

Aplica una sola passada per aconseguir una lluentor subtil o afegeix fins a tres capes per a una brillantor i color d'alt impacte i una hidratació intensa.

Prem els llavis una vegada per aconseguir un acabat brillant uniforme. 

Per a un acabat més durador, pots aplicar Rouge De Beauté Brillant amb Crayon Contour des Lèvres. Aplica el llapis sobre el labial per crear un look més natural o per sota perquè l'efecte sigui més atrevit.

DIISOSTEARYL MALATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, POLYETHYLENE, OZOKERITE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, TOCOPHERYL ACETATE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, PARFUM/FRAGRANCE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, SODIUM HYALURONATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, ROSA HYBRID FLOWER EXTRACT, PAEONIA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, CITRIC ACID, [MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR/+/-:TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), YELLOW 5 LAKE (CI 19140), RED 6 (CI 15850), RED 28 LAKE (CI 45410), RED 7 (CI 15850), BLUE 1 LAKE (CI 42090), RED 7 LAKE (CI 15850)].