Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Gucci Baume Nourrissant Universel Bàlsam reparador
Gucci Baume Nourrissant Universel Bàlsam reparador
Gucci Baume Nourrissant Universel Bàlsam reparador

Gucci Baume Nourrissant Universel Bàlsam reparador

8 Gr 100 gr / 631.25€
-20% T'ESTALVIES -12,63 €
63,13 € 50,50 €
50,50 € -20%
50,50 €
100 gr / 631.25€
Darreres unitats en inventari
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,76€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Gucci Baume Nourrissant Universel Bàlsam reparador 8g.

Baume Nourrissant Universel és un bàlsam multiusos sense fragància, elaborat amb ingredients d'origen 100% natural, i és una solució meravellosa i un bàlsam imprescindible per a tota mena de necessitats de bellesa.

Tant si busques nodrir els llavis, com si desitges ajudar a reduir les zones de sequedat, aquest bàlsam està dissenyat per calmar la pell de diverses maneres, gràcies a la textura lleugera de la fórmula enriquida amb una barreja d'olis botànics i flors.

Crea moments tranquils i afables deixant que aquest bàlsam, encapsulat en una preada polvorera, delit i mime els sentits on i quan vulguis. 

Fórmula i aplicació

El bàlsam Baume Nourrissant Universel ofereix una sensació còmoda i sedosa i s'ha creat amb una fórmula que té cura de la pell, plena d'una barreja altament concentrada d'olis botànics, olis naturals i mantega.

Amb les seves propietats nutritives, la mantega de karité redueix la sensació general de sequedat, alhora que els olis de jojoba i ricí són ingredients naturals que suavitzen la pell i proporcionen una sensació hidratant instantània.

A més, el seu ingredient estrella, l'oli de rosa negra, infós amb beneficis antioxidants, calma la pell abans o després de l'aplicació del maquillatge.

Disseny i gamma

Aquesta polvorera amb mirall integrat és un objecte de desig d'inspiració vintage, dissenyada per portar-la amb tu, vagis on vagis.

Presentat en un envàs de metall en to daurat amb un adorn blau aiguamarina i un elaborat patró en tons daurats, la inscripció a la tapa de la caixa inclou la poesia: 'There is beauty in all things' (hi ha bellesa en totes les coses) , escrita en francès i anglès, així com el logotip de Gucci i una il·lustració d'una petxina.

EAN13
3616302919192
Quantitat
8 G
Tipus de Pell
Seca
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Calmant
Hidratació
Nutrició
Reparació
Textura
Bàlsam
Principis Actius
Mantega de Karité
Format
Pot

Tant si busques nodrir els llavis, hidratar la pell o ajudar a reduir les zones de sequedat, la fórmula sedosa amb ingredients que cuiden la pell es pot fer servir abans o després d'aplicar el maquillatge per calmar i nodrir la pell i proporcionar una sensació hidratant instantània .

Com a part de la teva rutina diària, aquest bàlsam multiús es pot aplicar als llavis, el nas, les ungles, o qualsevol zona seca.

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, TRIBEHENIN, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, CANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/CIRE DE CANDELILLA, COPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA, SILICA, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, BISABOLOL, HYDROGENATED CASTOR OIL, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, ROSA HYBRID FLOWER EXTRACT, CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER/LEAF EXTRACT, [MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR/+/-: IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499)].A