Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Gucci Cushion de Beauté Base de Maquillatge
Gucci Cushion de Beauté Base de Maquillatge
Gucci Cushion de Beauté Base de Maquillatge
Gucci Cushion de Beauté Base de Maquillatge
Gucci Cushion de Beauté Base de Maquillatge
Gucci Cushion de Beauté Base de Maquillatge
Gucci Cushion de Beauté Base de Maquillatge
Gucci Cushion de Beauté Base de Maquillatge

Gucci Cushion de Beauté Base de Maquillatge

Compact FDT 005
-20% T'ESTALVIES -15,63 €
78,13 € 62,50 €
62,50 € -20%
62,50 €
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,94€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Gucci Cushion de Beauté Base de Maquillaje 05 14g.

Gucci Beauty presenta Cushion De Beauté, la nova base de maquillatge hidratant i lluminosa en un format cushion compact ideal per a la pell.

Aquesta lluminosa base de maquillatge cushion, ideal per portar sempre amb tu, compta amb actius hidratants que ajuden a preservar la correcta hidratació de la pell fins a 24 hores.

Gràcies a la seva fórmula lleugera i no enganxosa, aquesta base de maquillatge hidratant garanteix que la pell se senti còmoda i fresca.

La base de maquillatge Gucci Cushion és fàcil de fer servir, s'aplica fàcilment i es fon amb la pell de manera uniforme per proporcionar una cobertura natural i modulable.

Aquesta base de maquillatge Gucci incorpora olis d'alt índex de reflexió i pols minerals que maximitzen el reflex de la llum a la pell per proporcionar un acabat impecable i lluminós.

Un complex hidratant compost per glicol i glicerina hidrata la pell en profunditat fins a 24 hores, mentre que l´oli de rosa negra, un dels ingredients clau de Gucci Beauty, ofereix protecció antioxidant.

El complex anticontaminació d'aquesta lluminosa base de maquillatge Gucci, compost per Lipochroman i Extractes d'Arbust de Papallona, ​​combat les agressions externes, mentre que els filtres minerals SPF 20 PA++ protegeixen la pell i ajuden a reduir el risc de danys solars.

Disponible en una gamma completa de dotze tons de base de maquillatge dissenyats per a tons de pell freds, neutres i càlids amb un acabat natural, perquè trobis el to perfecte per a tu.

Aquesta base de maquillatge modulable es presenta en un estoig cushion compacte i recarregable de color rosa pastís, juntament amb un mirall i un aplicador soft cushion.

Un disseny distintiu Gucci Beauty amb un motiu de lleó envoltat per una corona de flors adorna la part superior de l'envàs rodó.

Acabat lluminós. 24 hores d'hidratació. SPF 20 PA++. Complex anticontaminació i antillum blau. Fórmula modulable i lleugera.

EAN13
3616302015047
Quantitat
14 G
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Hidratació
Lluminositat
Protecció
Protecció Llum Blava
Uniformitat
Protecció solar
SPF 20
Textura
Fluida
Format
Dosificador
Acabat
Lluminós
Natural
Cobertura
Modulable
Durada
Llarga Durada

Aquesta base de maquillatge Gucci Cushion és fàcil aplicar.

Prem la base de maquillatge cushion lluminosa amb el suau aplicador en esponja que ve a l'estoig recarregable i aplica-la sobre la pell per a un acabat impecable i lluminós.

Prem suaument començant pel centre del rostre i difuminant cap a l'exterior amb un moviment suau per aconseguir un acabat natural.

Pots aplicar tantes capes com vulguis en funció de les zones on prefereixis més cobertura, o seguir difuminant-ho per a un acabat més translúcid.

Aplica aquesta base de maquillatge hidratant al llarg del dia tantes vegades com vulguis per retocar i unificar la pell.

Completa la teva rutina facial de Gucci Beauty i prepara la teva pell amb la prebase Gucci Beauty Sèrum de Beauté Fluide Soyeux abans d'aplicar la base de maquillatge cushion.

Remata i fixa el teu look amb les pólvores facials Poudre De Beauté Mat Naturel per perfeccionar el teu acabat.

Aqua/Water/Eau, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Dimethicone, Methyl Trimethicone, Titanium Dioxide, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Glycerin, Butylene Glycol, Niacinamide, Pentylene Glycol, PEG-10 Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Disteardimonium Hectorite, Acrylates/ Stearyl Acrylate/Dimethicone Methacrylate Copolymer, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Dimethicone Crosspolymer, Lauroyl Lysine, Ethylhexylglycerin, Stearic Acid, Alumina, Polyhydroxystearic Acid, Triethoxycaprylylsilane, Aluminum Hydroxide, Parfum/Fragrance, Ethylhexyl Palmitate, Isopropyl Myristate, Isostearic Acid, Lecithin, Propylene Glycol, Adenosine, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Disodium EDTA, Limonene, Buddleja Officinalis Flower Extract, Rosa Hybrid Flower Extract, Dimethylmethoxy Chromanol, Linalool, Benzyl Salicylate, Citronellol, Tocopherol, [May Contain/Peut Contenir/ +/-:Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Mica (CI 77019)].