Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Shade Variation Shampoo With Florentina Iris | Perfumería Júlia

Shade Variation Shampoo With Florentina Iris

250 ML 100 ml / 8.96€
-20% T'ESTALVIES -5,60 €
28,00 € 22,40 €
22,40 € -20%
22,40 €
100 ml / 8.96€
Upcoming launch
Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,34€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Christophe Robin Shade Variation Shampoo With Florentina Iris. Descobriu un nou xampú tonificant ric per nodrir, hidratar i reduir l'aparició dels indesitjats tons

grocs, rogencs o càlids.

En contacte amb l'aigua, aquest xampú en gel tonificant lila es transforma en una escuma luxosa que elimina l'acumulació i les impureses per a un ros pur il·luminat.

El cabell està hidratat i brillant.

El ros és lluminós i radiant.

EAN13
5059883300757
Quantitat
250 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Tipus de cabell
Tenyit
Format
Flascó
Tractament Capil.lar
Brillantor
Hidratació
Nutrició
Protecció color

Aplicar sobre el cabell mullat, fer escuma suaument i després esbandir bé.

A continuació, aplica The Shade Variation Conditioner Baby Blonde per desenredar i protegir.

Agua/Agua/Agua, isetionato de cocoilo de sodio, metil oleoiltaurato de sodio, cocamidopropil betaína, fragancia (perfume), poliacrilato-33, lauril glucósido, cloruro de sodio, pca de sodio, benzoato de sodio, pantenol, sorbato de potasio, caolín, fitantriol, policuaternio-10, isomerato de sacárido, aceite de fruta de Mauritia flexuosa, cloruro de guar hidroxipropiltrimonio, aceite de Prunus amygdalus dulcis (almendras dulces), glicerina, aceite vegetal hidrogenado, disuccinato de etilendiamina trisódica, raíz de iris florentina Extracto, Manteca de Butyrospermum parkii (karité), ácido cítrico, citrato de sodio, tocoferol, aceite de semilla de Moringa oleifera, hidróxido de sodio, azul de Hc n.º 16, rojo básico 51..