Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Shade Variation Conditioner With Florentina Iris | Perfumería Júlia

Shade Variation Conditioner With Florentina Iris

250 ML 100 ml / 9.28€
-20% T'ESTALVIES -5,80 €
29,00 € 23,20 €
23,20 € -20%
23,20 €
100 ml / 9.28€
Upcoming launch
Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,35€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Christophe RobinShade Variation Conditioner With Florentina Iris. Condicionador de variació de tons amb Florentina Iris Baby Blonde.

EL SECRET DEL RUB LLUMINÓS I BRILLANT.

Descobreixi un nou condicionador enriquit que nodreix, desenreda i il·lumina els cabells tenyits o naturalment ros alhora que corregeix els tons groguencs o rogencs.

Aquesta crema condicionadora de color lila llisca sobre els llargs, neutralitzant els bronzes i proporcionant una suavitat instantània.

El cabell se sent més fort, sa i revitalitzat.

El resultat és un ros fresc, brillant i bonic.

EAN13
5059883300764
Quantitat
250 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Tipus de cabell
Tenyit
Format
Flascó
Tractament Capil.lar
Brillantor
Protecció color
Reparació

Després d'usar The Shade Variation Shampoo Baby Blonde, es recomana fer servir el condicionador Baby Blonde sobre el cabell mullat i fa massatge suaument de llargs a puntes. Deixeu actuar uns minuts i esbandir. Cada 3 a 5 rentats es recomana fer servir amb The Shade Variation Mask Baby Blonde per a una nutrició més profunda del cabell.

Agua/Agua/Agua, Alcohol Cetearílico, Cloruro de Behentrimonio, Fragancia (Perfume), Glicerina, Cloruro de Cetrimonio, Aceite de Fruta de Mauritia Flexuosa, Betaína, Alcohol Isopropílico, Policuaternio-37, Hidroxietil Urea, Pantenol, Benzoato de Sodio, Aceite de Prunus Amygdalus Dulcis (Almendra Dulce), Fitantriol, Aceite Vegetal Hidrogenado, Sorbato de Potasio, Extracto de Semilla de Raphanus Sativus (Rábano), Oleato de Octildodecilo, Disuccinato de Etilendiamina Trisódica, Octyldodecanol, Manteca de Butyrospermum Parkii (Karité), Iris Extracto de raíz de florentina, ácido cítrico, tocoferol, extracto de corteza de Magnolia officinalis, aceite de semilla de Moringa oleifera, extracto de hoja de Rosmarinus officinalis (romero), hidróxido de sodio, azul Hc n.º 16, rojo básico 51.