Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Mood For Armony Man Edt Vaporitzador Edició Limitada

Sizes
Color:
100 ML
Disponible
100 ml / 52.99€
52,99 €
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Júlia Bonet GTX Extreme 15 ml Obsequi per la compra de productes o serveis a Perfumeria Júlia. Compra mínima de 140€. Aplicable a botigues físiques d'Andorra i Espanya (excepte La Jonquera) i compres online. Del 03/10 al 23/10/2024 o fins a la fi d'existències.
Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,79€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

MOOD FOR HARMONY MAN, envoltant i sensual, aporta calidesa i fred amb els seus efluvis d'encens i el toc fresc de baies de ginebre.

Família: oriental, fusta, ambarina

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância.

Notes de cap: l'iris refinat i enfustat, recolzant els tocs verds de les fulles de pomera, expressa la noblesa de l'home. Després, l\'aroma picant l\'aroma picant de la baia de ginebre afirma l\'energia del cos.

Notes de centre: el cuir i l'ambre, sensuals i imponents, transmeten una forta masculinitat. L'encens, que recorda l'espiritualitat zen de la cal·ligrafia, desplega els seus accents alcanforats, especiats i fins i tot picants.

Notes de fons: el sàndal i la vainilla aporten un toc vellutat a aquest perfum i enriqueixen el seu poder olfactiu en equilibrar la faceta animal del mesc.