Descobreix la nova línia masculina UNPERFECT by Júlia Bonet. AQUÍ>>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Set Good Girl Blush Eau de Parfum

Sizes
Color:
80 ML
Disponible
100 ml / 113.69€
90,95 €
Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,36€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Más información

Aquest set de regal triple conté Good Girl Blush Eau de Parfum (80 ml), Format Viatge (10 ml) i Loció Corporal (100 ml), una nutritiva crema que us deixarà la pell suau i irresistiblement perfumada. 

Good Girl Blush és una explosió de contrastos fresca i floral que dóna pas a una expressió empolsada de feminitat amb una doble dosi de vainilla i ylang ylang, presentada en un flascó amb forma de stiletto en delicat rosa pastís.

Good Girl Blush Eau de Parfum és un contrast d'un fons de dues extraccions diferents de vainilla sensual, el romanticisme d'un cor de peònia, i diferents formes d'exòtic ylang ylang i aigua de roses reaprofitada.

Per crear aquesta fórmula vegana, ens hem associat amb el líder a la indústria del perfum Givaudan i el seu programa de sostenibilitat Sourcing4Good, per contribuir que els treballadors que recullen els ingredients tinguin una vida millor.

Good Girl Blush porta vainilla i ylang ylang d'origen sostenible.

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância.

Notes de sortida:Bergamota, Ametlla amarga

Notes de cor:Ylang ylang, Peònia

Notes de fons: Vainilla, Haba tonka

Va bien con